Tjuun In on Eesti vanim, siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus. Esimene Tjuun In pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal sündmuseid nii välis- kui kohalike esinejatega. Tjuun In pidudesarja on külastanud lisaks suurele hulgale kodumaistele artistidele ka välismaiseid, nende seas: Centrik, Blame, ASC, Dj Red, Steppa & MC Ricardo, Metrik, Lenzman, Riya, Seba, Makoto, Technimatic, DBridge, Outrage & Meth, Rockwell, Marky, Blu Mar Ten, Utah Jazz, Bcee, Matrix, Culture Shock, Lynx, Commix jt. Tjuun In pidudesari sündis tänu Eesti esimesele alternatiivmuusika veebilehele clubarena.com (nüüdseks suletud), mis andis tollal suuresti hoogu uue generatsiooni elektroonilise muusika skeene tekkele.

Esimene raadiosaade Tjuun In kõlas 2002. aastal Energy FM lainelt ning aasta pärast kostus Qba, L.Eazy ja To-Sha muusikavalik R2 sagedustelt. Ka praegu saab Tjuun In raadiosaadet kuulata R2 vahendusel reede õhtuti kella kümnest südaööni. Tjuun In raadiosaade on üks populaarsemaid Raadio 2 õhtuse vööndi saateid.

Calyx ja Teebee on trummi ja bassi produtsendid, kes hakkasid koos muusikat tegema 2004. aastal. 2012.a ilmus C&T teine, paljukiidetud ja -auhinnatud album „All Or Nothing“. Sama aasta Drum &Bass Arena auhindadel (maailma suurim, Suur-Britannias aset leidev trummi ja bassi küsitlus; Toim) noppis sealt „Elevate This Sound“ singlite esikoha ning „Pure Gold“ parima video auhinna. Samal aastal hääletati ka „Elevate This Sound“ R2DNB 2012 parimaks välismaiseks looks.
HeadRead duo, mis koosneb kahest Eesti produtsendist, Planeedist ja Slamminist.

2014. aasta suvel alustasid nad ühist muusikaprojekt, mille väljundiks on seinast seina ning erinevate kultuuriliste ja muusikaliste mõjudega drum and bass muusika. 2015.aasta alguses ilmus nende esimene EP "Timmy". 14.novembril ilmub kogumik "Keldrist Kõlab Trummi Ja Bassi", HeadRead lugudega “Shaman To” ja “Hightower”.

Uksed avatakse 23:00, piletid eelmüügist 10 ja kohapeal 12 eurot.

Calyx & TeeBee feat. Doctor "Where We Go"
Calyx & TeeBee "Long Gone"
Calyx & TeeBee "Pure Gold" (Ft. Kemo)