J. Karjalainen ja Veli-Matti Järvenpää, ehk üheskoos tuntud kui Paratiisin Pojat, esitavad Kohtuotsa vaateplatvormil Luscher&Matieseni hubases terrassibaaris vanaaegset ameerika-soome koduhoovimuusikat.

”See tähendab siiralt lõõgastunud olemist, mida loob lisaks meie klientidele ka meid ümbritsev õhkkond. Seisame jõuliselt vastu ühekordse kasutamise kultuurile ja hindame püsiväärtusi, kuid ega Toompea ajaloolistes kvartalites ja Tallinna vanalinnas kuidagi teisiti ei saakski,” ütleb Eloranta. ”J. Karjalainen ongi eelmise sajandi alguse ameerikasoome peolauludega tõenäoliselt parim esineja austamaks samal ajaperioodil tegutsenud rahvusvahelise joogifirma värvilist ajalugu. ”

J. Karjalainen ja Veli-Matti Järvepää esinevad seekord võimsa laulu, bandžo ja akordioni saatel ning äratavad taas ellu juba Paratiisin Pojat-projektist tuttavad uuest maailmast pärit ameerika rahvaviisid, mis segunevad soome immigrantide poolt kaasa toodud vanast maailmast pärit laulusõnadega.

”Paradiisi pojad on mehed, kes ei jaksa ära oodata taevalikke rõõme, vaid haaravad ohjad enda kätte juba väikesel reedel, ehk kolmapäeval”, ütles J. Karjalainen.

Paradiisi poegi saab nautida 21. juuli õhtul kell 20 terrassibaaris Luscher&Matiesen (Kohtu 12).
Üritus ise algab juba kell 18, kui üles astuvad ka mõned Eesti artistid.