Rolling Stones'i kaliibriga bändi tuuri korraldamise kulud on kolossaalsed ning hinnanguline kahjusumma sisaldab kõike, alates reisikuludest, transpordist, kontserdipaikade broneerimistasudest, lavadekoratsioonide ja muu varustuse transpordist (60 rekkatäit!) ladustamiseni ning loomulikult kompensatsioone kontserdikorraldajatele laekumata tulude eest.

Et summad on suured ja ootamatusi tuleb pahatihti ette, on bändil arvatavasti põhjalikud kindlustuslepingud, mis säästavad neid suurematest kahjutasudest, kui nad suudavad tõestada, et polnud võimelised tuurile minema või seda jätkama. Enamik tüüpilisi bändide kindlustuslepinguid sisaldavad õnneks siiski tõsise haiguse, vigastuse või lähedase inimese surma klauslit. Bändi esindajad ei olnud artikli ilmumise ajaks Billboardile omapoolset kommentaari andnud, kuid ühe tuuriga seotud kontserdikorraldaja sõnul plaanivad nad bändi sügisel siiski esinema tuua.

The Rolling Stones pidi Austraalias andma kokku seitse kontserti, algusega 19. märtsil Perthist, mis tühistati ja lükati määramata ajani edasi, kuna 17. märtsil sai teatavaks, et Mick Jaggeri elukaaslane L'Wren Scott oli end üles poonud.

Kokku müüdi kontsertidele enam kui 150 000 piletit (ca 40 miljoni dollari eest), kuna bänd ei olnud kängurumaal esinenud juba aastast 2006 ja nõudlus oli suur.

Tegemist ei ole esimese korraga, kui The Rolling Stones terve tuuri ära jätab: aastal 2006. kukkus Keith Richards Fidžil puu otsast alla, mille tulemusena jäeti ära 15 Euroopa kontserti.