Raphael oli stuudiosse kaasanud muljetavaldava muusikute seltskonna. Trumme mängis Earl Harvin, kes on töötanud koos selliste staaridega nagu Seal, Art of Noise, The The, The Psychedelic Furs, The Frames, Trevor Horn jt. Praegu mängib ta trumme Prantsuse bändis Air ja Saksa alternatiivmuusikagrupis Warren Suicide, kelle kitarrist (artistinimega Nackt) samuti mõlema loo salvestusel osales. Kaasa tegid veel trummar Tom Marsh (IAMX) ja basskitarril Michael Haves ( Super 700).

“See kogemus oli väga värskendav. Eriti ühe loo puhul võin öelda, et saavutasime just sellise saundi, mida olen aastaid taotlenud. Mul on väga hea meel, et nii suurepärased muusikud ja isiksused on minu plaadiga seotud. Usun, et sellel sünergial on täiesti maagiline mõju kuulajale ”, ütles Ithaka Maria.

Studio East, kus lood salvestati ja miksiti asub endise Saksa DV riigiraadio hiidkompleksis, kus praegu tegutseb sadu suuremaid ja väiksemaid erastuudioid, millest tuntuim on Planet Roc Studio. „Kuigi stuudiod selles hoones on tehniliselt hästi varustatud ja kaasaegsed, siis hoonetekompleks ise on tõeline sotsialismiaja mälestusmärk. Päris naljakas, et midagi sellist eksisteerib ligi 20 aastat tagasi ühinenud Saksamaa pealinnas,” kommenteeris lauljatar.

Ithaka Maria kevadel ilmuva plaadi laulud on tootnud valdavalt piiritagused produtsendid. Peale Gordon Raphael-I veel Adam Kviman (Eagle-Eye Cherry, The Soundtracks Of Our Lives, Backyard Babies jt.) ja Per Sunding (The Cardigans, The Ark, Good Shoes jt.).

Kõik laulud uuel albumil on Ithaka Maria kirjutatud (mõned koos Tomi Rahula ja Stig Rästaga), samuti laulutekstid on lauljatari enda sulest.