Muusikamaailmas esineb tihti nii-öelda “teise plaadi needus”, mille mõningad artistid saavad edukalt ületatud, teised aga mitte. Karl-Erik loodab, et vastilmunud stuudioalbumit nimega “Kaks” see needus siiski tabanud ei ole.

Enamjaolt kõik Karl-Eriku esimese plaadi palad on saanud suurteks hittideks ja mees ei pea kontsertidel enam mõningaid lugusid üldse ise laulma — millised värske kauamängiva palad hakkavad järgmisena rahvast enim hullutama, seda Karl-Erik ennustada aga ei oska: “Ma arvan, et siin tasub pöörduda nende inimeste poole, kes ühes saates mõõtu võtavad või vana tegija Igor Mangi poole, sest ma olen ise marukehv ennustaja. Eks me tegime neid lugusid plaadile selle mõttega, et nad võiksid kõik saada singliteks.”

“Kahe aastaga jõuab juhtuda nii mõndagi,” arutleb laulja pärast esimese kauamängiva väljastamist toimunud muutuste üle: “Professionaalses mõistes olen teinud palju debüüte, nagu näiteks minu esimene juhitud telesaade “Eesti otsib superstaari”. Muusikaliselt oleme vahepeal bändiga andnud mitusada kontserti, mille käigus olen palju arenenud — vähemalt mulle meeldib nii mõelda.”

Niivõrd kiire tempo juures Taukaril hirmu läbipõlemise ees pole senikaua, kuni talle pakub rõõmu lavale minek. Teisalt leiab laulja, et tema rutiini on raske integreerida tavapärasesse elurütmi: “Kui elukaaslane peab minema üheksaks tööle ja sina jõuad kontserdilt kell kuus koju, siis on puhtfüüsiliselt raske,” seletas ta.

Vaimusilmas näeb Taukar end aastate pärast andmas ka "30 aastat laval" juubelikontserti. “Ma julgeks arvata, et isegi, kui ka mõned muud alad minu elus kerkivad esiplaanile, siis pole võimalik, et ma muusikat enam ei tee,” lubas artist innukalt.

Vaata Publiku intervjuud!

Karl-Erik Taukar esitleb koos bändiga oma tuliuut muusikat täna õhtul Tallinnas Von Krahli teatris ja 26. novembril Tartus Athena Keskuses, erikülalisena on laval Beyond Beyond.