Kui pikalt Würffel tegutsenud on?

Würffeli esimene singel "Overnight" ilmus käesoleva aasta märtsi alguses - Õllesummeri ajaks oleme umbes 4 kuud tegutsenud. Sinna otsa võib liita ka mõned ettevalmistavad kuud, mis kulusid lugude kirjutamisele, salvestamisele, produtseerimisele ja miksimisele.

Kuidas kohtusite?

Tarvi ja Kaspar kohtusid enam kui 10 aastat tagasi Otsakoolis. Rosannaga tutvusime mõned head aastad hiljem, kui toimus Superstaaride tuur. Tihedam side tekkis veel hiljem seoses sellega, et Rosanna on Taavi Paometsa pruut ja Taavi on omakorda Tarvi ja Kaspari vana sõber.

Millised on bändi eesmärgid?

Bändi eesmärk on luua muusikat, mis meile endale meeldib ja samal ajal avastada produtseerimise ja salvestamise tehnilisi ning loomingulisi külgi. Loomulikult on meil huvi paitada muusikahuviliste kõrvu ja selle läbi tekitada võimalus, et saaksime esineda nii kodu- kui välismaal.

Miks te laulja välja vahetasite (Würffeli esimene lauljatar oli Marvi Vallaste)?

Marvi läks lapsepuhkusele aga Tarvi ja Kaspari huvi on jätkata igapäevast tööd Würffeli loominguga - see eeldab päris palju aega ja vabadust. Samuti on plaanis sügisel esineda Lätis ja Leedus. Leidsime, et meie huvid seoses edasiste arengutega on erinevad ja sellisel kujul bändi tegemine pole lihtsalt võimalik.

Milline on Würffeli-inimene?

Würffeli inimesed on kõik need, kes tunnevad, et neile meeldib meeldejääv, kaasahaarav ja kergesti kuulatav popmuusika, mis on vürtsitatud elektroonilise kastmega.

Millal on oodata esimest kauamängivat, kontserttuuri?

Meie esimene kauamängiv on planeeritud järgmise aasta esimesse poolde. Esimene mini-tuur leiab aset sügisel, kui külastame lõunanaabreid.