Te võitsite Briti muusikaauhindade jagamisel auhinna "British Breakthrough Act", millega autasustatakse Briti popmuusika uusi tipptalente, kes on oma esimese albumiga saavutanud edu koduriigis. Kui palju aitas selle auhinna napsamine kaasa teie karjäärile? Ma ei tea, kas oleme sellele küsimusele head vastajad, kuid pärast seda tõusis meie album UK edetabelites esimesele kohale. Usume, et selle auhinna võit on meid tutvustanud inimestele, kes meist enne kuulnud ei ole(olnud).

Te esinete Eestis Õllesummeril. Kas olete ka varem Baltimaadesse sattunud ning mida te meie kohta kuulnud olete/teate? Eelmisel aastal külastasime Leedut, kui oma muusikavideot "Thing We Lost In The Fire" filmisime. Meil oli parasjagu käimas tuur ning saime Baltimaades viibida vaid päeva. Kõik, mis Leedus nägime oli väga ilus ning kõik kohalikud olid tohutult sõbralikud. Leedus filmitud koht on seal videos meie lemmik!

Kuna te esinete Eesti suurimal õllefestivalil, pean küsima, mis on teie meelemürk? Tuuril olles, joome palju erinevaid õllesid, kuid meie kollektiivi lemmikjook on Iiri viski Jameson.

Paljastage, mida võivad eestlased oodata teie esitusest? Kas mängite kõiki hitte? Mängime erinevaid lugusid oma albumilt, EP'delt ja mõned uued lood. Arvame, et see sõu on hea peegelpilt sellele, millega oleme praeguseni tegelenud. Kontserditel kipume me mängima palju raskemini ning proovime oma esitlusse panna nii palju lõbusat, kui saame.

Kas teil on fännidele eraldi palve? Kas nad peaksid midagi kaasa tooma, lipu või välgumihkli? Me oleme kohutavad tantsijad niisiis ainsaks palveks on, et kõik tantsiksid, siis ei jää meist muljet nagu täielikest idiootidest.

Bastille on: Dan Smith, Kyle Simmonsm, Will Farquarson, Chris 'Woody' Wood