"Poleks nagu oodanud jah?" alustas Reikop intervjuud, pistes mikrofoni laulja Kerdo Mölderi nina alla, kes nentis: "Ei, kindlasti mitte!" "Aga kes te sellised olete? Elu sees ausõna pole kuulnud sellisest ansamblist nagu Respekt, päriselt on selline ansambel olemas ja tulete kokku ja teete sellist muusikat?" nokkis Reikop edasi.

"Teeme seda muusikat juba 4 aastat," nentis lauljatar Jane Kruusmaa tagasihoidlikult ja rõõmsa naeratusega. Reikop aga ei halastanud: "Tõsi jah, kes siis nii metsikutes kogustes teid kuulab?", mille peale sai üha kohmetumaid vastuseid. "Ma ei tea, ju siis ostavad inimesed, kes meid kuulavad. Meil on tegelikult väga palju kuulajaid nagu välja tuleb, üllatus!" leidis lauljatar siiski jõudu rõõmustada.

"Palju siis hitt "Anna andeks" maksab? 5-6 eurot see vast pole, aga võibolla üks eurosent?" puuris Reikop edasi, mille peale sai juba teravama säutsu Kerdo Mölderilt, et pärast tänast tõuseb laulu hind 5 eurole. Küsimusele, miks nad seda kõike üleüldse teevad, vastasid Kerdo ja Jane, et neile meeldib lihtsalt laulda. "Esitame nii kavereid kui Eesti autorite loomingut," mille peale lajatas Reikop kuningliku sarkasmipaugu.

"Einoh, mulle meeldib ka laulda. Arvake ära, palju karaokebaari alles jäi inimesi, kui ma laulma hakkasin? Mitte ühtegi! Ma parem ei hakka ütlema seda, mis ma tahaksin öelda, aga meil on suurim hea meel alati kõigi auhinnasaajate üle," nentis ta naeru kinni hoides lõpetuseks. Ju vist meenus talle lõpuks laulja Kerdo Mölderi narkootikumide või isadusega seotud seiklused, mis meedias laialdasemat kajastust on leidnud kui Respekti looming.

Vaata lugu, millest jutt käib: