John Cage’i „4.33“ (4 minutit ja 33 sekundit vaikust) on olnud Menwhopause’i ajaloos ainus esitatud kaver. Nad olid esimene India bänd, kes alustas oma lugude levitamist interneti vahendusel, nende debüüt EP “The story begins...” (2003) oli vabalt allalaetav ja bändist sai üks populaarsemaid gruppe India popmuusikaajaloos.

Ajakirja Rolling Stone sõnul on Menwhopause üks viimase kümnendi parimaid ja märkimisväärsemaid New Delhist pärit bände. 2008. aastal pärjati nad tunnustatud India Jack Daniels Awardil aasta parimaks bändiks, olles nomineeritud kuues erinevas kategoorias. Menwhopause’i viimase albumi „Easy“ (EMI-Virgin, 2011) kaasprodutsendiks on Miti Adhikari, kes on teinud koostööd Radioheadi, Nirvana, Bluri ning White Stripes’iga.

Menwhopause laenas oma nime kooliaegselt mälumängumeeskonnalt ja on väitnud, et sõnamäng selles on tahtmatu ning pigem on nad olnud huvitatud, et sõna „paus“ sisalduks bändi nimes. Hetkel töötavad mehed oma kolmanda albumi kallal, juunis aga panevad pausi, et tulla Euroopasse, sealhulgas esmakordselt Eestisse, Rabarockile.

Festivali passid on soodushinnaga müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti. Rabarock toimub 15. ja 16. juunil Järvakandis.