Esimesed “ristsed” House Of Gamesi ridades teeb Reimann 6. juunil Pirita kloostris koos Skid Row endise laulja Sebastian Bachiga. Sebastian Bach tuleb Tallinna “Angel Down Tour 2008” raames.

Tänaseks on House Of Games tuuritanud nii Euroopas kui USAs ja teeninud poolehoidu, positiivset kriitikat ja playlist’i rotatsioone raadiojaamadelt Euroopas ja USAs ning kogunud märkimisväärse fännklubi.

House Of Gamesi album “Rise and Shine” on saanud elavat vastukaja Euroopa ja teiste maailmajagude rockimeedias. Positiivsed retsentsioonid on ilmunud muuhulgas Rootsis, Saksamaal, Hollandis, Soomes, Prantsusmaal, Hispaanias, Itaalias, Suurbritannias ja mujal.

House Of Gamesi album “Rise And Shine”, mis ilmus Euroopas 2007. a novembris, on raadioeetrites ning ajakirjanduses leidnud sooja vastuvõtu.

Euroopa kriitiliseimal muusikaturul, Inglismaal, on sealne GetReadyToRock tituleerinud House Of Gamesi plaadi 2007. aasta üheks parimaks albumiks.

House Of Games nimetati Inglismaal “Kuu Artistiks” ning käesoleva aasta Kerrang!´i ning Classic Rock Magazine´is äramärgitud albumina on House Of Games playlistides nii USA, Norra, Kreeka, Suurbritannia, Saksamaa, Hispaania ning Rootsi raadiojaamades.

House Of Games sai kutse oktoobris-novembris osaleda taas koos legendaarse metallibändiga W.A.S.P. Suurbritannias “Crimson Idol” turneel.

House Of Gamesisse kuuluvad täna Erik Meremaa — laul, Erkki Reimann- kitarr, Mart Veski — bass ja Ian Mikael Kirss — trummid.