Syn Cole on iga mööduva päevaga muutumas üha suuremaks jututeemaks maailma klubimuusika areenil. Pärnust pärit DJ ja produtsent on murdnud läbi muusikatööstuse tihti läbimatuna näivatest barjääridest ning leidnud koha oma muusikale ja unikaalsele stiilile. Viimaste aastate jooksul on Syn Cole suutnud hullutada meeletuid rahvamasse üle maailma just oma isikliku loominguga ning suurepäraste remixidega Avicii hittidele "Silhouettes" ja "Hey Brother". Kindlasti tasuks ka ära mainida koostööd selliste A-klassi staaridega nagu Katy Perry, Jennifer Lopez, Ed Sheeran, Coldplay, Take That ja paljud teised. Lähiajal on artistilt muusikat ilmumas maailma nr.1 DJ Hardwelli labeli Revealed Recordings alt ning värskelt on sõlmitud ka leping Hollandi superstaariga Nicky Romero, kelle plaadifirma alt on samuti oodata juba lähitulevikus uut loomingut.

Märtsi lõpus astub Syn Cole üles Ultra Music Festivalil Miamis, mis on maailma üks olulisemaid klubimuusika festivale ning toob kokku klubimuusika suurimad staarid ja sajad tuhanded pidutsejad.

Hirmo Faktorit on tituleeritud Eesti aasta parimaks peoks ja raadiosaateks juba viimased kolm aastat ja peo looja ning hing DJ Kristjan Hirmo on pälvinud kodumaa nr. 1 DJ koha viimased neli aastat. Veel astuvad üles Hirmo Faktori resident DJ Kert Klaus ja kodumaise klubimuusika legend DJ Kolzar, kes hoidnud eesti parima plaadikeerutaja tiitlit aastatel 2009 ja 2010.

Hirmo Faktori pidu toimub esmakordselt äsja uuenduskuuri läbinud klubis Rock Cafe, mille helisüsteemi peetakse Eestis üheks parimaks. Lisaks aitavad meeleolule kaasa lasershow, eriefektid ning tasemel valgus ja videolahendused.

Uksed avatakse kell 23.00.