Üritus toimub 22.-23. juulil. Festivalil on hulganisti erinevaid artiste ja töötubasid ning omapära lisab mahelaat, kuhu tõotab tulla seinast seina kauplejaid. Lisaks toimub melomaanide maiuspalaks muusikaviktoriin ning häälepaelad saab lahti laulda pärimuslaulude ühislaulmisel.

Festivali läbivaks teemaks on mahe mõtlemine, loodusteadlik käitumine ning kuna tegu on koguperesündmusega, siis on oodatud kõige pisemad ja suuremad külastajad.

Lavalaudadel astuvad üles noorema põlvkonna muusikud ja samuti kogenud meistrid. Kõrvu paitavad Ol' Mill, Daniel Levi, Antsud, Andrus Albrecht, Tarvo Madsen ja Norman Reinberg teiste seas. Lisaks on Soome folkansambel O ja Konnat kohal, et mängida eklektilises võtmes palasid, mis ei saa kuulajaid külmaks jätta.

“Meie festivali kasuks räägib sümboolne piletihind, kuna enamike festivalide passe tuleb võrdlemisi suure summa ees soetada,” sõnab festivali peakorraldaja Sandra Leis. “Kui inimesel on võimalik viie euro eest kümmet väga head artisti kuulata, siis mina leian, et see on väga hästi kulutatud viis eurot.”