SadDoLLs on Greek Darkwave Metal bänd Kreekast, kes vaatamata oma noorele eale on juba lava jaganud paljude tuntud artistidega, muuhulgas Paradise Lost, Moonspell, Lacrimas Profundere, VNV Nation. 2009. aastal ilmunud debüütalbum "About Darkness" saab väärika järje juba aprillis kui Soome plaadifirma Inverse Records vahendusel ilmub bändi teine kauamängiv "Grave Party".

Mai Skizo loodi 2008. aastal Tallinnas ning 2012. aastal liitus bändiga saate "Eesti otsib Superstaari" teise hooaja võitja Jana Kask. Noor solist, kes saatevõidu hetkel oli vaid 16aastane ning ühtlasi noorim Idolsi-võitja maailmas, on peatanud oma otsingud muusikas ning leidnud ennast uues loomingulises keskkonnas. Jana Kask & Mai Skizo on elektronilise muusika mõjutustega sümfoonilist rokki viljelev ansambel, mis jõuadis 2013. aasta lõpus rahva ette oma debüütalbumiga. Üle aasta kestnud koostöö tulemusena valminud stuudioalbum “Skizo Fairytale” on muinasjutt rõõmust ja valust, heast ja kurjast, tavalisest ja üleloomulikust.

Soome üks hetke maailma muusikataeva suurnimi The 69 Eyes sündis 1990ndate algul Helsingis. Dramaatiline gooti metal grupp on oma mõjutused suuresti saanud ansamblitelt Motörhead, the Stooges, The Dead Boys ja The Doors. Bänd oli eelnevalt ilmutanud 5 albumit, kui aastal 2000 ilmutati album “Blessed Me”, millelt pärinev singel “Gothic Girl” jäi kuudeks pidama Soome singlitabelisse. Album oli esimene kuldplaat bändi jaoks ja tõstis bändi tuntust Soomes oluliselt. Kaks aastat hiljem ilmunud kauamängivat “Paris Kills” peetakse The 69 Eyes'i läbimurdealbumiks. 2009. aastal ilmus album “Back in Blood”, millelt pärinevale loole “Dead Girls Are Easy” väntas video Bam Margera (Jackass). Kolm aastat hiljem alustati kümnenda kauamängiva “X” ettevalmistust ja album ilmus 2012. aasta septembris.

Piletid The 69 Eyesi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides, koduleheküljel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Uksed avatakse 12. aprillil kell 20.00