Viienda Rabarocki esimene päev sai hoo sisse Pedigree laiviga, kuhu oli spetsiaalselt festivali puhuks kaasatud ka bändi originaalliige Leslie Laasner. Rabarocki vankumatud staarid Metsatöll tähistasid Rabarockil oma 200. esinemist ning Eesti punklegendi Velikije Luki ajal jooksid viimasedki inimesed telklaagrist lippude lehvides lava ette.

Rahvas karjus Static-X'ile kaasa esimestest taktidest ja elevust tekitas ka laulja Wayne'i pornofilmistaarist abikaasa Tera Wray, kes pakkus laval joogiks absindishotte. Festivaliõhtu lõpetas industriaalenergiast laetud lavashowga KMFDM, kellele elas ennastunustavalt kaasa ka ise metsiku esinemisega maha saanud The Wildheartsi laulja Ginger.

Vaata pilte eilsetest esinejatest ning neile kaasa elanud muusikasõpradest!

Kõiki pilte saad näha SIIT ja SIIT!

Rabarocki laupäevased esinejad on thrash metali legend Anthrax (USA), elektropopi kuningas Gary Numan (UK), elektroonilise rocki staarid Ladytron (UK), tempokad pungiplikad Robots in Disguise (UK) ja UK tantsurocki uustulijad A.Human. Kodumaistest artistidest tulevad lavale Kosmikud koos Joel Steinfeldtiga, No-Big-Silence, Popidiot, Zetod ja B.D.Ö., kel kavas purustada ka maailma suurima hevibändi Guinnessi rekord.