Kontserdit soojendas Smilers, kes oma parimate paladega rahva käima tõmbas, et siis Märt Rannamäe parimate retrohittide haardesse publik jätta, kuniks õhtu peaesineja saabub. Ei tulnud oodata kaua, kui esimesed kontserdi ootuses tantsu üles võtsid ja juba õige pea täitus Vallikäär aja sisustamiseks puusa nõksutavate kodanikega.

Kaunis ilm soosis igati suveõhtut muusika saatel ning neil, kel pilet krõbedavõitu tundus, avanes võimalus teisel pool vallikraavi hurmavat õhtu peaesinejat nägemata siiski suurimaid Modern Talkingu hitte kuulda.

Niigi aktiivne kaasaelamine saavutas uue taseme kui Thomas Anders "Your my heart, your my soul" esitama hakkas ning mees teenis ära erakordse tunnustuse kohalikult rahvalt ka selle eest, et palju publikuga suhtles, Pärnu ära mainida oskas ning "tänan" ka sujuvalt lugude lõpus eesti keeles kuuldavale tõi.

Kui paljud vaatasid mehe etteastet läbi telefoniekraani seda jäädvustada püüdes, siis ühel hetkel sattusid nad hoopis osaks Andersi telefoni ekraanist, kui mees Vallikääru vallutanute kätemerest ise ka mälestuseks pildi klõpsas.