Plaat on täitnud paljude kriitikute ja kuulajate ootused ning on teisel plaadimüüginädalal tipus nii R2 kui Laseringi edetabelites.

Countdown to Jesus’i 10 lugu annavad üllatusterohke ülevaate bändi esimese aasta loomingulisest teekonnast, mis on kui suur sulam rokiajaloost oma veidramatel hetkedel.

Super Hot Cosmos Blues Band ehk Cosmosekutid, Janno Reim, Mati Sütt & Ilja Sharapov said üleöö tuntuks oma stardipalaga "Maybe Maybe", millega teleshows Eesti Laul 2014 korralikult kaarte segati.

Nüüdseks on "uimastel" lõunaeestlastel rohkete singlikõlbulike lugudega õnnistatud album, mis iseloomustab hästi selle ansambli kirevat, kuid nostalgilist muusikakäsitlust ning muretut popart’ilikku copy/paste suhtumist, kus klišee kohtub eksperimenteerimisega ja lihtsus on uus originaalsus. Countdown to Jesus on salvestatud Tartus (Ö Stuudios) produtsent Martin Kikasega. Samuti teeb albumil kaasa kollektiivi livekitarrist Erki Reim, keda koos frontman’i Jannoga on varem nähtud ansamblis Nevesis vennalikult lava jagamas.