Genka, Paul Oja, Põhjamaade Hirm, Metsakutsu, Kozy, Quest, Stupid F, Suur Papa, Reket, Mc Bob, Cool D, Beebilõust, Okym, HVNS, Tarvo Valm, Terjo Jr, Maik Grüner ning mitmeid teised esitasid sel aastal avaldatud Eesti Ekspressi kõigi aegade Eesti tipp 100 albumite tabelis 13. kohale, Raadio2 rahvahääletuse top 20s aga lausa 8. kohale tulnud Toe Tagi plaadi "Legendaarne", nii et Sinilinnu umbes pooltuhat mahutavate seinte venivus tõeliselt proovile pandi ja erakordselt suur hulk muusikasõpru kokku hüppama pressiti. Lisaks sõpradele-fännidele oli kohale tulnud ka Revo ema Kristel, kes kell 21 alanud kontserdile kaua-kaua kaasa elas ja heldinult vaatas-kuulas.

Kui tavaliselt tekitab trügimine inimestes pahameelt ja tusapilku, siis selle kontserdi jooksul ei olnud seda hetkekski - kõik mõistsid, et on kohale tulnud ühise eesmärgi nimel - mälestada Revot ning hüpata legendaarseima kodumaise hiphopplaadi rütmide saatel, naeratus näol, Sinilinnu aknad väljapoole klirisemas ja võbisemas.

Kõik kontserdi tulud lähevad FoRevo fondi, mille eesmärgiks on teadvustada noori nahavähivormist melanoom, juhtida nende tähelepanu oma tervisele ja selle hoidmisele, propageerida läbi preventiivse tegevuse tervislikke eluviise ja toetada noortekultuuri läbi subkultuursete väljundite. Vaata ka: http://forevo.ee/



18. oktoobril jätkub heategevuslik kontsertkava eriilmelisemate rütmidega rokiklubis Tapper, kus astub lavale Revo kauaaegse sõbra Tarvo Valmi uusim projekt Pärl, lisaks ansamblid Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ning ansambli A-rühm liikmed.