Reedel ja laupäeval astusid lossimägedes üles Eesti rokkmuusika legendid, praeguse aja tegijad ning tulevikulootused. Nii võis esimesel päeval laval kohata näiteks Nyrok Cityt, kes astus lavale koos bändi endise, kuid legendaarse laulja Peeter Pasaga.

Reedel andis oma esimese kontserdi pärast Tõnu Trubetsky Keskerakonda astumist ka Vennaskond. Vaatamata mõnele plakatile, jäi publik Vennaskonnale lojaalseks ning näppu visati kõikide bändi hittide peale.

Lisaks esinesid Rock Rampi esimesel päeval veel Pedigree, Jaanus Saago bänd Crucial Attack, Human Ground,  Oak Tree, Necro Strike, Orelipoiss ja Recycle Bin. Comebacki tegi aga selline ammune koosseis nagu B.D.Ö.

Laupäeva tõmbas käima aga hoopis pärast Ska Faktorit alustanud Paradoks. "Ära möödu must lähedalt" kõlas mõnusalt nostalgiliselt ning vaatamata 35kraadisele kuumale pidas publik kogu kontserdi vapralt vastu.

Kindlasti peaks meeles pidama sellist nime nagu Nevesis - tõeliselt mõnus stoner-rock, mis kõlas mõne teise festivalil esinenud bändi kõrval nagu "päris".

Lisaks neile sai kuulda laupäeval veel Kurjamit, live-pillidega Toe Tagi, kratimetalit viljelevat HND-d, JMKE-d, Terminaatorit, Heraldit ja Winny Puhhi.

Vaata galeriid!