"Minu nimi on Robbie "f***ing" Williams! Teie olete Eesti! Ja järgmised kaks tundi on teie p***ed minu omad!" kuulutas Williams pärast lavale laskumist.

Ligi kaks tundi kestnud esinemise algul tunnistas Williams laval, et seljavalu tõttu olevat mänedžment tal peaaegu soovitanud kontsert ära jätta, et ta astus valuvaigistite abil ikkagi lavale.

Williams jõudis hittide esitamise kõrval näidata ka oma elumehelikku palet - kutsudes publiku seast lavale leedulanna Jurgita, kiitis ta naise rinnapartiid, hiljem omaenda meheau suurust.

Kontsert tipnes kolme lisalooga, kõik Robbie Williamsi kuulsamad hitid - "Feel", "She's the One" ja "Angels", mis panid ka lauluväljakutäie publikut kaasa laulma.

Kontsert toimus Williamsi staadionituuri "Take The Crown Stadium Tour 2013" raames ning oli pühendatud laulja üheksanda stuudioalbumi ilmumisele. Tallinna kontsert oli tuuri eelviimane ning ühtlasi ainus kogu regioonis.

Kontserdile müüdi enam kui 60 000 piletit, seejuures umbes pool Lauluväljakule kogunenud publikust oli tulnud siia piiri tagant - enim Soomest (12 000), Lätist ja Leedust (kokku 10 000) ning samuti Venemaalt, Inglismaalt ja mujalt maailmast.

Kontserti kanti otse umbes 750 kinos enam kui 40 riigis ning kontserdist valmib kogu tuuri ainus täispikk kontsertsavestus koos dokumentaalfilmiga, mis antakse välja DVD-l.

PILDIGALERII: