Philly Joe's pole liialt suur, mahutades ära täpselt paraja seltskonna. Džässisugemetega bänd Kellawärk sai alguse alles hiljuti, kuid mõningate proovide ja innuka pealehakkamisega on sündinud üdini positiivne ja hästi kokku sobiv kooslus, kuhu kuuluvad Andreas Lend (tšello), Villu Vihermäe (e-tšello), Andres Kungla (bass) ja Reigo Ahven (löökpillid).

Lauluga kaunistab mehist pillimängu Luisa Värk. Juba sellest, kuidas bändi liikmed väikse kontserti sisse juhatavad, võib eeldada, et nende eesmärk on pakkuda publikule eelkõige elamust ja naudingut muusikast. Väikeste naljadega luuakse selleks ideaalne õhkkond ja vaadates kuulajaskonna nägusid, elatakse juba esimesest loost alates elavalt kaasa.

Kõlasid mitmed mainekad lood tuntud artistide repertuaarist, näiteks "Black or White", "Grace Kelly", "Englishman in New York" ja tugevalt džässilik "Fever". Eesti ansamblina peetakse oluliseks mängida ka eesti lugusid. Valituks on osutunud teiste hulgas näiteks "Suudlus läbi jäätunud klaasi", "See viis" ja Luisa Värki "Minu päike". Kogu au lugude kohandamise eest kuulub Andreas Lendile.