Lisaks muusikalisele programmile üritusel ka palju muud huvitavat - ekskursioonid mõisakompleksis, Onu Bella poolt peetut sisukas mälestusloeng eesti muusika legendist Gunnar Grapsist, ehtne tsirkus!

Karnevalil esines omapärane nähtus nimega Reivitraktor - ehk liikurvahend Belarus, mis sel korral ristati põllutööriistade asemel Mac-arvutitega, et mängitada sealt muusikat. Lisaks lugesid masinas vahvaid vemmalvärsse luulemürsud Talvik ja Liiviste.

Lisaks kõigele muule toredusele sai kuulda ka Põlva Linna Puhkpilliorkestrit. Festivali miljöö oli sõbralik ja rahumeelne, ei olnud ei trügimist ega nügimist, ei pikki vonklevaid õllesabasid ega tüütuid tualetijärjekordi. Kirsiks tordil paitas kõigi meeli suurepärane ilm.

Muusika mängitamise kohad oli jagatud kaheks. Live-bändid esinesid endises karjalaudas, mis nüüdseks on korralikuks kontsertsaaliks renoveeritud ning elektrooniline tantsumuusika mängis vanas tõllakuuris, mis ei jäänud mingil moel alla suurematele linnapidudele intustriaal-tüüpi hoonetes.

Mõlemal päeval esines hulgaliselt ansambleid. Nagu festivali puhul tavaks, siis kõike korraga ei jõua keegi vaadata.

Esimese päeva enam-meeleolukad kontserdid andsid Toe Tag, tükk aega kontsertpausil olnud Pedigree ning Systeam. Esimese päeva pädevaimate plaadikeerutajatena võib välja tuua sellised nimed nagu Don Erikson ja Sticky Fingaz ja Rando Sulg.

Esimese päeva fotod:

Teise päeva muusikalise avapaugu lasi taevasse pingevaba ja positiivse esitusega ansambel Kurjam. Kahjuks oli publikut varase kellaaja tõttu teenimatult vähe, kuid ansambel ei lasnud end sellest häirida ning mängis eht-pungilikult kogunenud kaasaelajatele täie raha eest.

Õhtu edenedes astusid lavale veel Tartu ansambel Crystal Cloisters, Põlva ansambel Altheria, kes mõjus üllataval hästi ning eesti noise'i gurud Shelton San. Teise päeva ansamblite valik oligi rohkem müra-muusikale orienteeritud, kuid  kardetule vastupidiselt oli lavalt kostuv väga meeldiv.

Bändide vooru lõpetas kohalik oi-pungi kollektiiv SS Robots, kelle set oli kahjuks lühike, ent selle eest seda meeldejäävam. Tõllakuuri Tantsusaalis mängitasid erinevaid elektrooniliste muusikastiilide tantsuhittele rahvale jalakeerutuseks Cat Vanamb, Ardo Kivi & Kaarel Nõmmik, Bartol lo Mejor, Raakel Bloody Raakel ning DJ Dzheims.

Omanäolisim ja parim oli neist Raakeli tumedamast elektroonikast inspireeritud sett, mis sobis hästi hilisõhtusse, peo otsi kokku tõmbama.

Teise päeva fotod:

Loodetavasti saame tuleval aastal samas kohas veelgi mõnusamat festivali nautida! Suured tänud korraldajaile!