Lady Gaga enda sõnul riietuda esinemiseks Itaalia disainerite loomingusse on olnud tema eluunistus. Oma panuse Lady Gaga «The Born This Way Ball» show kostüümide valmimisele on andnud sellised kuulsad moemajad nagu Giorgio Armani, Versace ja Moschino.

«Minu jaoks on alati pakkunud suurt rõõmu Lady Gagaga koostööd teha,» kommenteeris Armani. «Imetlen tema oskust siduda moodi enda suurejooneliste lavashowdega. Võib julgelt öelda, et Lady Gaga on sündinud mitmekülgsete annetega artistiks». Kostüüme luues eksperimenteeris Giorgio Armani kunstküünte, lateksi, läbipaistvate trikoode ning tulnukaid imiteeriva disainiga. Donatella Versace arvamusel on Lady Gaga tänapäeva kõige revolutsioonilisem ja inspireerivam artist. «Ta on olevik ja tulevik. Ta on kartmatu ja väljakutsuv. Ma ei jõua ära oodata inimeste üllatunud nägusid, kui toome nende ette kõige selle, mille koos kokku oleme pannud!» lisas moekunstnik.

Lady Gaga uue show moedirektoriks on Nicola Formichetti, keda nimetatakse üheks mõjusamaks loominguliseks jõuks praeguses moemaailmas. Ta on avalikkusele teada eelkõige kui Prantsuse moemaja MUGLER loominguline juht. Samuti on Formichetti tuntud kui riidefirma Uniqlo ning ajakirja Vogue Hommes Japan moedirektor.

Lady Gaga stilisti Brandon Maxwelli sõnul hakkas staar uuele maailmatuurile mõtlema veel ajal, kui käis töö tema eelmise albumi kallal. «Uue show visuaalse poole loomine koos kostüümide väljatöötamisega on vägagi pikk protsess. Oma visiooni luues peab arvestama sellega, et idee võib lõpuks tänu nii lava konstruktsioonidele kui ka koreograafile märgatavalt muutuda. Moeshow ajal poodiumil näidatakse moeloomingut vaid korra, laval pika turnee jooksul peavad aga riided tantsijate seljas vastu pidama rohkem kui saja show jagu. See kõik vajab teist lähenemist ning katsetamist,» lisas Maxwell.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb laupäeval, 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astub lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.