Soojendajatena astusid Rock Cafe lavale 1990-ndatel ehk krooni tuleku ajal populaarne olnud Roald Jürlau rokk-grupp Friday's Deal ning põhiesinejana Eesti kaamos-roki kuningad Kosmikud.
Friday's Deal'i näeb küll harva esinemas, kuid seda tervitatavamad need üksikud kontserdid on. Enim kaasaelamist publiku poolt pälvis omal ajal singlinagi ilmunud populaarne lugu "Jeti" ning kontserdijärgses garderoobi järjekorras võis kuulda muusikasõprade nurinat teemal, et seekord "Majasõpra" ei esitatud.
Õhtu peaesineja Kosmikute lood olid kontserdi temaatikast lähtuvalt seotud eranditult matustega või muidu morbiidsete teemadega. Avalooks valitud "Elu mõttele" järgnes laulja Hainzu poolt vahva loetelu kõigist Eesti rahatähtedele talletatud rahvuslikest suurkujudest, järgnesid meeleolukalt ja tempokalt esitatud "Üliintelligentne", "Viimane etapp", "Öine kriisi- ja nõustamistelefon", "Iga reklaamitahvli taga", "Lahkumine", "Mälestus" ning "Lydia Koidula haud".

Neile esitatud paladele järgnes tempokalt ja rokkivalt esitatud lugu "Traagika" ning  laulja meenutus sellest, kuidas ta viimaseid rublasid Harjumäel põletas ning soovitus viimaste Eesti kroonidega mitte sellel moel käituda ning nende eest endale midagi mõistlikku soetada enne eurode tulekut. Kontserdi põhiosa lõpetas lugu "Oksad alla".

Enne kohustuslikke lisalugusid kostus kogu selle positiivse morbiidsuse vahele Hainzu järjekordne rõõmsameelne teadaanne, et sellega on matused läbi ja nüüd mängib ansambel peielistele tantsuks.
Sedavõrd omapärane ja mitmetahuline kommentaar pälvis ka publiku marulise aplausi.

Kontserdi lõpetasid juba suurteks hittideks kujunenud "Jeerum", "Pulmad ja matused", Kõmmari soolalauluna esitatud venekeelne lugu ning kogu programmile joone alla tõmmanud "Viska mulda".

Rõõm oli tõdeda, et rahvast oli hoolimata rasketele ilmaoludele kogunenud omajagu ning et ka helimehel oli olnud hea päev ning nupud puldis olid sel korral suhteliselt hästi paika keeratud. Kiitma peab ka valgustajat, kelle oskuslik töö andis kontserdi visuaalsele poolele kõvasti juurde.