Koit Toome jaoks on see esmakordne esinemine laval koos tütrega, kes on viimastel kuudel võtnud laulutunde WAFi lauluõpetaja Maikeni ja Ott Leplandi ema Külli käe all. "Tore on kõrvalt vaadata, kuidas muusikapisik on ka Rebeccat köitnud. Hea meelega käib ta alati minu kontsertidel ning enamus repertuaari on ta vaikselt kõrvalt omandanud, nii et sageli laulab ta kodus magama minnes vaikselt voodis mõnda laulu. Ning ega me pääse, kui raadiost mõni minu lugu tuleb, on ta muuseas juba kõvemaks keeranud raadio ning laulab kõva häälega kaasa," rääkis Koit.

"Kogu see ettevõtmine saab olema paras pähkel minu jaoks, arvan et pabistan rohkem kui Rebecca." Ka oma lavapartneri Liisi kohta jagus Koidul vaid positiivseid sõnu: "Liis on minu arvates üks sümpaatsemaid ja kiftima karakteriga naislauljaid Eestis."

Kontserttuuril "Jõuluootus" tulevad esitusele mitmed tuntud jõulupalad, teiste seas "Jõulutaat on poolel teel", "Langeb lund", "Rõõmsad jõulud tuppa lase tulla", "Last Christmas" jpt. Lisaks üht-teist Koidu ja Liisi repertuaarist. Mitu tuntud inglisekeelset jõululaulu on spetsiaalselt kontserttuuri tarbeks saanud Leelo Tunglalt eestikeelsed tekstid.

16.-29. detsembrini vältava kontserttuur jõuab publikuni Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Rakveres ning Arukülas. 

Vaata pilte Tallinna kontserdilt: