Kontserdil astusid üles Ukraina folkroki ansambel Haydamaky koos Eesti armastatud lauljate Tõnis Mägi, Ivo Linna, Ott Leplandi, Lenna Kuurmaa, Birgit Õigemeele, Sandra Nurmsalu, Karl-Erik Taukari, Rasmus Rändvee ja InBoiliga. Kaasa tegid ansamblid Svjata Vatra ja Elephants from Neptune, Kaitseväe orkester ja koor Ukraina.

Kõlasid lauljate kuulsaimad lood, aga ka näiteks universaalse rahusõnumiga John Lennoni "Imagine". Koor Ukraina esitas lisaks rahvaviisile ka tähendusrikast ja traditsioonilist laulupeolugu "Ta lendab mesipuu poole". Ukrainasse esmaabipakkide saatmiseks annetuste kogumiseks korraldatud kontserdi emotsionaalseimad hetked saabusid koos Tõnis Mägi tundeliste etteastetega: "Kondor", "See on, laps, meie muld" ning loomulikult laulva revolutsiooni hümn "Koit".

Heategevuskontserdi tulu läheb Ukraina üksustele ja konfliktis kannatada saanutele esmaabivahendite hankimiseks. Heategevuskontserdi idee autor on MTÜ Vaba Ukraina liige kindralleitnant Johannes Kert.

Ukraina toetuseks on kuni 30. novembrini avatud annetustelefonid. Helistades numbrile 9007701 saab annetada 5 eurot, numbrile 9007702 helistades annetatakse 10 eurot ning 900 7703 annetatakse 20 eurot. Toetuskõnede eest ei võeta teenustasu.