Vaatamata padusajule ja enne kontserti piirdeaedu ja prügikonteneireid pillutanud tugevale tuulele kogunes maailmakuulsale rägbistaadionile kontserti vaatama umbes 65 000 inimest.

Kui veel Williamsi soojendaja Briti X-Factori saatesarjas 2009. aastal teiseks tulnud Olly Mursi - aka "mini-Robbie", nagu teda kohalikud kirjeldasid - etteaste ajal oli staadion omajagu hõre, siis selleks hetkeks kui Williams enda 15-meetrise näokuju otsast trosside otsas alla lendas ning kontserdi oma megahitiga “Let Me Entertain You” lahti lõi, oli plats ja tribüünid juba laulu kaasa üürgavast rahvast pungil.

Turnee esimesel kontserdil Aviva staadionil Dublinis kõlas üle 20 loo — nende hulgas palad nii Robbie uuelt kauamängivalt kui ka laulja tuntuimad hitid, sh. “Feel”, “Candy”, “She’s The One”, “Strong”, “Rock DJ”, “Be A Boy”, “Come Undone”, “Bodies”, “Let Me Entertain You” ja paljud teised, sealhulgas Take Thati lugu "Everything Changes". Ka ei jätnud Williams Mursi lava taha end kuivatama ja norutama, vaid tõi ta uuesti lavale, et koos esitada lugu "Kids", mille mees koos Kylie Minouge'iga kuulsaks laulis.

Ning otse loomulikult tuli esitusele "Angels", mis jäeti põhjusega kontserdi viimaseks looks - ilutulestiku saatel öhe saadetud vägev ballaad suutis rahva nii üksmeelselt koos ja täiest hingest laulma saada, nagu meie eestlastena laulupeol nägema oleme harjunud. Võrratu lõpp võrratule kontserdile!

Neljapäevasel peaproovil ja avakontserdil oli kohal ka Tallinna kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane, kelle hinnagul tõestas Robbie Williams oma esinemisega Dublinis, et ta on endiselt maailma parim meelelahutaja. “Robbie on supervormis — julgen öelda, et parem kui iialgi varem. Tema show's on kõik, millest kontserdikülastajana unistan — perfektne esitlus ja muljetavaldav lava-show, vapustav live-bänd koos puhkpillidega, suurepärane valik hitte ning - mis peamine - vahetu ja siiras suhtlus publikuga," rääkis Rebane. "Robbie tuuri esimene show oli tõesti väga lahe! Ehe. Rahvas rokkis! Esimesest laulust seisis pea kogu staadion püsti ja laulis kaasa. Kontserdi lõpus, kui Robbie lavalt lahkus, laulis publik veel minuti “Angels’it” edasi, nagu Öölaulupeol. Tõeliselt võimas kogemus!" muljetas ta.

Sama muljetavaldav lava-show tuuakse Rebase kinnitusel ligi 70 rekkaga ka 20. augustil Tallinnasse. "Samuti saan nüüd kinnitada, et tegemist on absoluutselt värske ning spetsiaalselt selle suve jaoks loodud showga. See ei ole sama kontsert, mida näitas hiljuti ETV. Londonis O2 Arenal toimunud siseshowde näol oli tegemist kolme eraldiseisva n-ö soojenduskontserdiga väiksel laval, mida ei anna võrreldagi Dublinis üles pandud monumentaalse lavastusega," lisas ta.

Ka kiidab Rebane Mursi. "Väga hea etteaste tegi eile Dublinis ka Robbie suvise tuuri soojendaja Olly Murs, kel on ka Eestis palju austajaid. Harva juhtub, kui staaridel on soojendajaks kaasatud kuulus ning juba edukat karjääri teha jõudnud noor artist, nii et Robbie kontserdi puhul saab ühe piletihinna eest lausa topelt meelelahutust. Kohtusime eile lühidalt Robbie ja tema mänedžmendiga, kes olid põnevil Lauluväljaku piltidest. Toimub ju enamus kontserte tavapäraselt staadionitel, mitte nii ilusal merekaldal. Ootame kõiki eestimaalasi tähistama Vabariigi taasiseseisvuspäeva koos Robbie’ga!” meelitas Rebane.

Kokku külastab Robbie Williams suvise turnee raames 13 riiki, andes vaid 26 kontserti. Kontsert Lauluväljakul Eesti Vabariigi taasiseseisvuspäeval saab olema Robbie ainus show kogu regioonis — sel suvel ei esine ta Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Tallinna kontserdile on oodata fänne enam kui 30st riigist — nii Euroopast, Põhja- ja Lõuna-Ameerikast kui ka Austraaliast.

Piletid Robbie Williams’i kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Vaata pilte ja videosid kontserdilt: