Kontserdile tegi eellöögi Vaiko Epliku etteaste, spetsiaalselt üheks õhtuks valminud kavaga, mis kandis nime "Hommage Ariel Pinkile." Staar ise, keda võib pidada Eesti muusikaajakirjanike suureks lemmikuks, tuli lavale koos kuueliikmelise bändiga, mis pakkus laval üleskütvalt vabameelse olemisega vaatemängu.

Los Angelese elanik Ariel Marcus Rosenberg ehk Ariel Pink on laulja, laulukirjutaja ning produtsent, kelle looming aimab järele 70ndate ja 80ndate popmuusikat, lisades sellele omapoolseid vinte ja varjundeid. Eeskujudena on Pink nimetanud muusikailma säravaid tähti á la David Bowie, Frank Zappa, Michael Jackson, The Beach Boys ja nii edasi.

Pinki viimane täispikk plaat ilmus legendaarse Briti plaadifirma 4AD ridadest ning oli üks möödunud aasta silmapaistvamaid ning kiidetumaid albumeid. Eesti Ekspressi kultuurilisa “Areen" tunnistas kriitikute abiga “pom pom’i” 2014. aasta parimaks plaadiks.

Kui suurem osa Ariel Pinki loomingust on lo-fi kassetisahina sisse ära peidetud, siis tema live-etteasted on midagi muud - Pinki bänd koosneb professionaalsetest muusikutest, kes muusika erinevad detailid lihvituna kuulajateni toimetavad. Ekstsentrilist popstaari saadab laval kuueliikmeline taustabänd, mille liikmed on fännidele tema varasematest Tallinna show'dest kahtlemata tuttavad.

Vanadele Haunted Graffiti aegsetele tegijatele - Tim Koh (basskitarr), Kenny Gilmore (klahvid) - lisandusid sel maailmaturneel uued bändiliikmed Joe Kennedy (klahvid/kitarr), Jorge Elbrecht (kitarr), Don Bolles (legendaarse California punk-pundi Germs trummar!) ning Shags Chamberlain (kitarr).

Vaata pilte: