Esimesena astus festivalil üles Soome kultusrokkar Michael Monroe koos omanimelise bändiga, peale pausi jätkas Inglise alternatiivroki bänd White Lies. Kuna üritus algas juba kella ühe aegu päeval, siis hommikusel kahel esinejal nappis kuulajaid.

Soome naised said kiita

Kanadast kohale lennanud Danko Jones oli õhtu suurim suhtleja, lugude vaheaegadel ei pidanud ta paljuks kaamerameest nahutada selle eest, et ta liiga palju tähelepanu trummarile pöörab ning kiita Soome naiste ilu.

Skunk Anansie oli üks festivali kirkamaid esinejaid, peale korraliku portsu mehi ja rocki, oli see just see, mida hing ihaldas, läbinisti liuglev ja energiast pulbitsev naisolevus. Show läks eriti korda õrnemale soole, kui mehed kuulasid rahulikult, siis naised hüppasid ja laulsid aktiivselt kaasa, erandiks oli nende suurim hitt Because of You. Skin liikus pidevalt ringi ning ei pidanud paljuks ka rahva hulka sammuda.

Guns N` Roses tuli päikeseloojanguga

Guns N` Roses`i kontserti algusajaks oli kavas pandud 20.30 ning esimene bändiliige kitarrist Ron Thal oli kümme minutit hiljem valmis lavale minema, kuid keda polnud oli ülejäänud bänd. Niimoodi ta siis istus seal, silmnähtavalt järjest mornimaks muutudes, kui kakskümmend minutit peale üheksat koos päikese loojumisega ka ülejäänud bänd lavale tuli ja show võis alata.

Esitlusele tuli nii vanu lugusid kui ka uue plaadi omi, fännid ei pidanud pettuma, sest ära mängiti kõik suuremad hitid, alustades viimase albumi nimiloo Chinese Democracy`ga ning lõpetades Paradise City`ga.

Axl Rose tegi Helsinki Livel kummarduse ka oma väga heale sõbrale Kimi Räikkönenile. Loo "You Could Be Mine" video taustaks oli pandud väljavõtteid F1 sõitudest, kus peategelaseks oli ei keegi muu kui Kimi. Lisaks toodi viimase loo ajal lavale tema kiiver, millega bändiliikmed ringi käisid ja seda kuni viimase kummarduseni, mis oli ideaalne punkt nii kontserdile kui ka kogu festivalile.

VAATA FOTOSID SIIT.