Maikuus toimuva kontserdi solist Ott Lepland on Frank Sinatra loomingut alati austanud. „Sinatra ajatu muusika on väga eriline ja selle esitamine on väljakutse, mille võtan vastu suurima rõõmuga. Annan endast parima, et kontsert meeldiks nii tulihingelistele Sinatra fännidele kui ka neile, kes tema muusikat väga palju kuulanud ei ole.”

Nordea kontserdimaja suurepärase akustikaga saalis kõlavad Sinatra aegumatud muusikapalad Ott Leplandi ja spetsiaalselt selleks kontserdiks lavale astuvate, Eesti parimate instrumentalistide esituses kindlasti maagiliselt ning garanteerivad kauni kevadise muusikaelamuse. Esitlusele tulevad maailmakuulsad hitid „New York, New York”, „ My Way”, „Fly Me to the Moon” ja paljud teised.

Ott Leplandi ja Estonian Dream Big Bandi kontserdiks valmistumisega saate ennast kursis hoida LP, Eesti Päevalehe ja mõistagi meie Publiku veergudel.

Kuni 15. märtsini on Piletilevis saadaval piiratud arv soodushinnaga eelmüügipileteid. Kõige värskema info kontserdi kohta leiate ürituse Facebooki-lehelt.