Brittide parim bluuskitarrist, 34-aastane Matt Schofield haigestus reedel enne Augustibluusi lavale jõudmist nii rängalt, et teda tuli mitu tundi haiglas turgutada, kirjutab uudisteportaal Läänlane. Mees ei loobunud siiski esinemisest - ta toodi haiglast kiirabiautoga piiskopilinnusesse lava juurde ja ta andis võimsa kontserdi, mille järel viidi kitarrist uuesti haiglasse.

Väidetavalt sai Matt Schofield toidumürgituse ja tema seisund oli väga halb. Kontserdikorraldajad imestasid, et mees üldse suutis lavale minna. Kui kitarrivirtuoos laval mängis, jälgisid teda lava kõrval Haapsalu haigla kiirabitöötajad. Pärast kontserti istus Schofield mõneks minutiks lava taha toolile ja palus siis end uuesti haiglasse viia. Kontsert lõppes umbes 15 minutit enne kella üht öösel.

Schofield on brittide parim bluuskitarrist, kes sõltumata oma suhteliselt noorest east valitud ajakirja Guitar And Bass poolt saareriigi kümne parima bluuskitarristi hulka läbi aegade, kuuludes seeläbi samasse seltskonda näiteks vanameister Eric Claptoni endaga.

Vaata fotosid: