Miley Cyruse 3 siirast / südamlikku hetke:

1) Ood heategevusele ja loomadele: Biitlite tribüütloo “Lucy In The Sky With Diamonds” eel kutsus Miley publikut üles koerte varjupaikadest lemmikuid soetama või neid vähemalt rahaliselt toetama ja armastama. Pöördumine oli ajendatud tema Alaska malamuudi Floydi hiljutisest surmast. Suur põlevate silmadega täispuhutud koerakuju oli paari laulu ajal ka lavakujunduse domineerivaks elemendiks ja lauljatar pildus rahva sekka samateemalisi pehmeid mänguasju.

2) Publikule lähenemine ja pühendus "vanadele tegijatele": Miley ilmus ootamatult saali keskel paikneva helipuldi taga asuvale poodiumile, tuues iseennast ka kõige tagumises otsas asuvale fännile lähemale. Meeldiva vaheldusena esitas ta oma tavapärase loomingu asemel hoopis kaks rahulikku coverit: The Rolling Stones’i “Wild Horses” ja Dolly Partoni “Jolene”. Tore näha, et kantrimuusika pole temast vaatamata rohketele püüdlustele kuhugi kadunud, seda oli tunda nii hääletämbrist, riietusest kui rahvaga suhtlemisest!

3) Korraks maski eemaldamine: Lugude “My darlin”, “I Adore You” ja “Wrecking Ball” esitused võimaldasid kuulajal korraks näha ka Miley tõelist palet, kurblikku, üksildast ja otsivat hingeseisundit ning märgatavat väsimust, mis segatud lõputu edevuse ja tähelepanuvajadusega.

Miley Cyruse 7 ropprõvedat / šokeerivat momenti:

1) Dildomäng: Brittide online-väljaanne Daily Mail keelas osa Helsingis tehtud kontsertfotode avaldamise ning show’d näinud muusikasõbral pole raske aimata, millistest fotodest jutt käib. Miley tõmbas nimelt kontserdi keskel kuskilt välja otsekui publikult "kingiks" saadud kuldse mängupeenise ja teatas, et Bangerzi tuuril see kasutamata ei jää. Seejärel asus ta seksmänguasja agaralt nii enda kui oma taustatantsijate jalgevahesse ja suhu toppima. Lelu lõpetas viimaks Miley rindade vahel ja saapasääres.

2) Publikule näkku sülitamine: Ühel vaiksemal hingetõmbemomendil lavale üksi jäänuna haaras Miley veepudeli, lonksas sellest paar sõõmu ja pritsis seejärel vett otse suust lava ees juubeldavatele teismeliste näkku, mis kutsus esile kõrvulukustavaid juubeldusi. Mõelda vaid, oma iidoli süljega pihta saada…miks mitte!

3) Ropendamine: Oli võimatu järge pidada, mitu roppust 22-aastane popstaar kuuldavale tõi, kuid järgnevad fraasid on vaid mõneks näiteks paljudest: “Mu vagiina ripub liiga tihti püksist välja. Kas teile meeldib see? Mulle küll! Olge valmis end täiesti p**** keerama! Ma ise olen ka s**** p*****!”

4) Koreograafia ja kostüümid: Masturbeerimise ja seksuaalakti matkimine muutus lõpuks täiesti harjumuspäraseks tantsukava osaks, samuti kummitab lootusetult selle siresäärse blondiini viimseni pingule tõmmatud trikoo, mis kujutlusvõimele palju ruumi ei jätnud. Kirev lavakaaslaste kamp, kelle hulgast ei puudunud ka näiteks strippar-liliput, jättis samuti kustumatu mulje.

5) Teismeliste ärgitamine omavahel amelema: Laulu “I Adore You” ajal teatas Miley, et on kuulnud soomlasi olevat äärmiselt vabameelsed. Soovides sellele väitele tõestust, ärgitas ta publikut omavahel suudlema ja kõige agaramad amelejad püüti kaameratega suurele ekraanile, kusjuures enamus kaadrisse sattunuist olid üksteisele keelt kurku ajavad puberteedieas tüdrukud.

6) Rajude peoharjumuste propageerimine: Miley ei väsinud kirjeldamast, kui rajult ta pidu paneb, omadega sassis on ja isegi Helsingis enne lavale minekut end käest lasi. Tema kanepilehtedest inspireeritud kostüümid ja välgumihkli-kujulistes kostüümides tantsijad ajasid enamusel lapsevanematest ilmselt harjad punaseks. Samas, selle artisti puhul pole see mingi üllatus ja eeldatavasti olid kõik emad-isad end eelseisvaks etenduseks moraalselt ette valmistanud.

7) Lavavisuaalid: Äärmiselt psühhedeelne ekraanigraafika, epileptilised võbelused, häirivad kehamoonutused, segased seosed, pornograafiliselt käituvad pehmed loomad, kummalised olendid, suure hotdogi seljas ratsutamine ja palju muud…nimekiri on lõputu ning Lady Gaga tundub vajuvat ebaoriginaalsesse unustusse.

Ning ärgem unustagem vaadata korra ka muusikavideot, millest muutuski kõik ning Miley tutvustas end maailmale sellisena, nagu me teda nüüd teame:

Kõik see oli ropult lõbus! Vaata pilte ja veendu: