Acoussion Live 2017 on kolmandat suve toimuv akustilise suunitlusega pop-up muusikafestival, kus imelise looduse rüpes astuvad ootamatutel improviseeritud “lavadel” üles erižanre viljelevad artistid nii Eestist kui mujalt. Tänavune festival on esmakordselt kahepäevane ning toimub reedel ja laupäeval, 21.-22. juulil. Acoussioni puhul on tegemist ka rändfestivliga ning seekord peatutakse Küla Villas Saku vallas Harjumaal.

Juba seni avaldatud artistidele (Maarja Nuut, The Notes, DJ Sander Mölder & DJ Peeter Ehala (Tiks) ning DJ Girti Suun) lisandusid täna veel kaks: möödunud aastal Eesti parimaks jazzansambliks valitud Estonian Voices ning esimene välisartist, mitmetele maailmakuulsatele telesarjadele muusikat kirjutanud Richard Walters.

Estonian Voices on üks silmapaistvamaid vokaalansambleid nii Eestis kui kogu maailmas. Ansambli koosseisu kuuluvad Kadri Voorand, Mirjam Dede, Maria Väli, Mikk Dede, Rasmus Erismaa ja Aare Külama. Sekstett viljeleb jazzi, folki ja pop-sugemetega á capella muusikat. Esitatakse efektselt läbi komponeeritud muusikat, mis jääb avatuks ka improvisatsioonile. Möödunud aastal valiti Estonian Voices Eesti parimaks jazzansambliks.

Richard Walters on inglise laulja-laulukirjutaja, kel ilmunud sooloartistina 4 albumit ja 4 EP-d. Tema lood on kõlanud selliste maailmakuulsates seriaalides nagu CSI: Miami, Grey Anatoomia, Kondid, Kurjuse Kannul jt. Laulukirjutajana on teinud ta koostööd nt Dan Wilsoni (Adele, Taylor Swift), Bernard Butleri (Suede, Duffy), Guy Sigsworth'i (Björk, Madonna), Gabrielle Aplini, Apocalyptica, Alison Moyet'i jt-ga.

Veel vaid mai lõpuni maksavad festivalipassid 37 €. Kraba endale pääse musasündmusele SIIT!