Ewert Sundja: meile meeldib liikumine, üllatuda, proovida uusi asju

Lõppev aasta on olnud Ewert and The Two Dragonsi jaoks produktiivne ning edukas. Aasta alguses andis plaadifirma Warner välja bändi kolmanda stuudioalbumi pealkirjaga “Circles”, tuuritati nii USAs kui ka Euroopas, anti mitu ülimenukat kontserti kodumaal ja naaberriikides. Värskeima albumi nimilugu sai novembris liigutava video ning vähem kui ühe päevaga müüdi välja viis järjestikust kontserti Von Krahlis.

Nüüd on draakonid otsustanud astuda sammu edasi ja bänd annab 22. märtsil karjääri esimese areeni-kontserdi Tallinnas, Saku Suurhallis. “Meile meeldib liikumine. Samamoodi nagu Good Man Downi plaadiesitlus kinos Sõprus ja kontserdid Nordea Kontserdimajas, esinemine Positivuse pealaval, on ka kontsert Saku Suurhallis väljakutse. Tahame ise jätkuvalt üllatuda ja proovida asju, mida varem ei ole proovinud. Eesmärk on pakkuda märtsis nii endale kui kuulajatele maailma kõige vingem muusikaline elamus, ei rohkem ega vähem,” kommenteerib bändi solist Ewert Sundja.

Erki Pärnoja: seda väljakutset on meile vaja, et edasi liikuda

“Mulle tundub, et Suurhalli kontsert on mingis mõttes väga hästi seotud kogu Circlesi kontseptsiooniga. Kui koguaeg sama rada käia, ei saa loota, et toimuks muutusi või arenguid. Pigem võib tekkida mugavus ja mugavus ei ole eriti arendav. Mitte et draakonid oleks kunagi loorberitele puhkama või paigale tammuma jäänud, aga seda väljakutset on meile vaja, et edasi liikuda. Good Man Downi esitlus kinos Sõprus ja mõte, et sinna võiks inimesi tulla ja et see koht inimesi täis oleks, tundus meile täiesti utoopiline. Sama lugu oli esimese Rock Cafe või Nordea Kontserdimajaga,” räägib kitarrist Erki Pärnoja.

Pärnoja on veendunud selles, et arengu toimumiseks on vaja endale väljakutseid esitada ja astuda oma turvatsoonist välja. “Areeni-kontsert ei ole kindlasti draakonite turvatsoon. Sõprus ka ei olnud. Ega Nordea Kontserdimaja. Peale seda, kui olime need suured väljakutsed Sõpruse kino või Nordea näol vastu võtnud, oli tunda arengut ja liikumist mingis uues suunas. Ma arvan, et me oleme valmis uueks väljakutseks ja selleks tööks, mida see kontsert meile tähendab,” lisab ta.

Peapromootor Eva Palm: on jõudnud kätte kohaliku areenikontserdi aeg!

Maailma suurima kontsertagentuuri Live Nation Baltikumi kontori peapromootor Eva Palm ütleb, et on äärmiselt hea meel korraldada Eesti bändi suurkontserti: “Meilt küsitakse tihti, et millal te kohaliku artisti areenikontserdi korraldate. Nüüd saame vastata, et see aeg on kätte jõudnud! Draakonid on suurepärane live-bänd, kes on end viimase viie aasta jooksul laulnud “Mustpeade maja keldrist Positivuse pealavale” ning meil on au olla neile partneriks võimsa produktsiooniga soolokontserdi korraldamisel oma kodupubliku ees”.

Ewert and The Two Dragons esineb Saku Suurhallis 22. märtsil 2016. Piletid on nüüd müügil Piletilevis, kuni aasta lõpuni kehtib erihind vaid €20.

Vaata ja kuula:

Ewert and The Two Dragons — Circles


Ewert and The Two Dragons — Pictures
Ewert and The Two Dragons — Good Man Down