Laulja rääkis, et soovib juba 20-aastasest peale väga isaks saada, ent see pole tal seni õnnestunud, kuna muusiku tüdruksõbrad pole tahtnud noorena emaks hakata. Suur isakssaamise soov tinginud ka põhimõttelise kondoomivastasuse. "Ma ei usu nendesse ega kasuta neid ka," ütles Sobral, kes on hetkel kuuldavasti suhtes teda ka Kiievis saatnud prantslannast näitleja Jenna Thiamiga. "Mulle meeldivad lapsed juba sellest ajast peale, kui olin ise laps," rääkis ta ja lisas, et loodab varsti pere luua ning seejärel hakata maailmas kontserte andes rongi rändama. Eriti tahab mees minna Lõuna-Ameerikasse.

Vaata intervjuust alates 19:00 (intervjuu saadaval vaid portugali keeles).

Peatselt loodab mees suunduda ka maailma avastama, ent on praeguseks aheldatud Portugali, kuna ootab südame siirdamist ega tohi välismaale minna, kuna peab viibima pidevalt arstide valve all – sel põhjusel puudus ta ka Eurovisioni esimestest proovidest ning ütles äsja üles intervjuu USA ühe tuntuima saatejuhi Jimmy Falloni "Tonight Show's", kes teda väga saatesse tahtis kutsuda.

Ta rääkis saates, et isegi kui ta saaks valida, kas terve süda või hääl, siis valiks ta iga kell hääle. "Mu hääl on see, kes ma olen," ütles ta.

27-aastane muusik pihtis, et tunneb end pärast Eurovisioni võitu üsna täbaralt, kuna kuulsus on temast enda sõnul teinud justkui puurilooma, kel puudub privaatsus – miski, mida mees oma elus enim hindab, vältides muuhulgas ka üleliigset meediatarbimist ning hoides eemale sotsiaalvõrgustikest. Ajakirjandus on tema eraelu igatipidi läbi puurinud ning inimesed tänaval ei jäta teda isegi restoranides rahule, nõudes selfisid.

Siiski sõnas laulja, et on õnnelik oma võidu üle, kuna see on võimaldanud tal nüüd muusikuna tuntust saada ja täissaalidele esinemas käia.