23. septembril Euroopa miniturneed alustanud elevandipoisid käisid esinemas nii Soomes, Leedus, Poolas, Austrias, Slovakkias kui ka Ungaris ning otsustasid viimase ülesastumisega katsetada midagi täiesti uut: müüa pileteid Hooandjas (tšekka SIIT). Milleks osta piletit Piletilevist või ukse pealt, kui Hooandjas saad lisaks oma valikule ja panustatud rahasummale vastavalt kas CD, vinüüli, särgi või midagi veelgi paremat! Hooandja kampaania lõpuni on jäänud veel vaid 1 päev.

Poisid on soolokontserdi eel väga elevil ja omalt poolt lubavad nad panna rõhku eriti võimsale valgusele ja helile. "Kuna me pole varem nii suures kohas soolokontserti andnud, on panused kõrged ja allahindlust me ei tee,” lubab bändi ninamees Robert Linna. "Tuurilt saadud kogemused, elamused ja tarkused paneme ühte suurde ja võimsasse õhtusse 10ndal oktoobril Rock Cafes,“ lisab trummar Jon Mikiver.

Rock Cafés 10. oktoobril toimuva kontserdi erikülaline on Läti bänd Triana Park, kes andis hiljuti väga menuka kontserdi Põlvamaal, Intsikurmu Festivalil. 2014. aastal ilmus bändi EP, mille produtsendiks oli Ago Teppand ning kelle käe all valmis ka Elephants From Neptune’i album “Pressure & Pleasure”.

Kontsert on vanusepiiranguta!