Black Star Riders on kokku pandud aastal 2012 endiste Thin Lizzy liikmete poolt, sooviga uut loomingut täiesti uue nime alt välja anda. Kuna Thin Lizzy`ga anti kontserte väga harvadel juhtudel, siis Black Star Riders on täiskoormusega bänd. Vanast koosseisust on bändis laulja ja kitarrist Ricky Warwick ning kitarristid Scott Gorham ja Damon Johnson. Lisaks teevad Black Star Ridersis kaasa basskitarrist Robert Crane ja trummar Chad Szeliga.

Black Star Riders on välja andnud 3 albumit, millest esimene album nimega "All Hell Breaks Loose" ilmus 2013. aastal. Kolmas album nimega "Heavy Fire" ilmus käesoleval aastal ja jõudis UK albumite edetabelis kuuendale kohale.

Black Star Riders esitab kontserdil kindlasti ka vana head Thin Lizzy loomingut. Tuntumad lood on "Jailbreak", "Whiskey in the Jar" ja "The Boys Are Back In Town".

Black Star Ridersi raideris ei ole korraldajatele võimatuid nõudmisi: soovitakse palju värsket ja tervislikku kraami, muuhulgas värsket porgandimahla ja kookosvett. Bänd ööbib Tallinnas ja jääb Eestisse kaheks ööks. Seega peale Haapsalu jõuavad nad kiire ringkäigu ka Tallinnas teha.

Black Star Riders on American Beauty Car Show reedene peaesinejana ja astub lavale kell 22:15.