1994. aastal looga "Loser" end popmuusikaajalukku ja 90ndate noorte mällu kirjutanud Becki jaoks on tegu esimese esinemisega Soomes. Artisti diskograafiasse lisandus läinud aastal pärast kuueaastast pausi tema tosinas album "Morning Phase", mis sai hea vastuvõtu ning nimetati ajakirja Mojo poolt aasta plaadiks. Tulekul on juba ka uus kauamängiv.

Ka Belle and Sebastian on äsja uue albumiga maha saanud: plaat kannab nime "Girls in Peacetime Want to Dance" ning on bändile üheksas. Albumi elektroonilise ja tantsulisema saundi eest vastutab Animal Collectiviga töötanud produtsent Ben H. Allen. Uus edetabeleid vallutav plaat on väljas ka The War On Drugsil ning kannab nime "Lost in the Dream".

Veel esinevad 2015. aasta festivalil Florence + The Machine (UK), Major Lazer (US), Alt-J (UK), Flying Lotus (US), Todd Terje live (NO), Run The Jewels (US), Future Islands (US) ja Foxygen (US).

3-päevase festivali passid on jaanuari lõpuni saadaval erihinnaga 159 eurot ning on müügil Soome piletimüügipunktides Lippupalvelu ja Tiketti. Ülejäänud piletid tulevad müügile kevadel.