Kontserdile kogunenud publikul oli Rabarockile pääseva bändi valimisel peamine roll, kuna võidubänd selgitati välja publikuovatsioonide ja detsibellimõõtja alusel. Merwis võttis asja tulihingeliselt ning oli terve bussitäie fänne Pärnusse kohale sõidutanud. Lõpuhääletusel selgus nende võit kõigest 1.2 detsibellise eduga. Bändiliikmed ei suutnud pärast rahva lemmiku välja kuulutamist oma edu uskuda: „Olime juba siis ülimalt õnnelikud kui saime teada, et osutusime konkursil 9 parima hulka välja valituks. Nüüd, kui pääsesime veel edasi, on emotsioonid kirjeldamatud," rõõmustas Merwis.

The Blinking Lightsi solist Aleksander Seeman ütles pärast lavalt alla tulemist, et neil läks väga hästi ja õige tunne oli sees. „Publik elas kaasa ja konkursist osavõtmisel oligi eesmärk oma kodulinnas esineda,“ lisas rahulolev Seeman.

Driveni liikmed jäid samuti oma esinemisega rahule ja said bändibussi kõikuma. „Laval läks hoolimata alla sadanud vihmast temperatuur väga kuumaks ja tundus, et publikule läks ka meie esinemine korda,“ lisas Driveni kitarrist Rando Ojassoo.

Järgmisena astuvad Rabarocki esinemispääsme eest 9.mail Tallinnas Tammsaare pargis võistlustulle Number Ö, Ceremonial Perfection ning Taavi Peterson & Üdi

Viimasel, Tartu Keskpargi kontserdil 10.mai, jagavad lava Mimicry, Crucial Attack ja Maxtraktor.

Kõik Red Bull Tourbus kontserdid algavad kell 19.00 ja on tasuta.