Oma noorusliku sära, energia ja olematu pillimänguoskuse minetanud Velikije Luki saab 35 aastat vanaks. Neil pole midagi uut öelda. Leierdavad vanu ajast ja arust lugusid kindla veendumusega, et maailm muutub paremaks.

1982. aasta oktoobri lõpus moodustunud Velikije Luki on kindlasti üks kohutavamaid punkmoodustusi, mida Eestimaa on kandnud. Velikije Luki annab kontserte haruharva, ent seda suurema hurraaga. Ühtlasi esitleb ansambel vana albumit “Tallinn Põleb”, mis ilmub meie ette seekord vinüüli kujul.

Sünnipäevalapsele sekundeerivad punk-huligaan Psychoterror, äsja uue albumi "Surm tappis ära" üllitanud gängsterpunk-orkester Kurjam, hullumajapuhvet Nyrok City, mille ridades näeb üle pika aja jälle surematut Peeter Paska ning akuutsete psühhopaatide ühing Huiabella Fantastica.

Suured pidustused algavad õigupoolest juba nädal varem, kui 4. novembril esietendub vabalaval Andri Luubi lavastus (Teisitimõtleja), mis räägib viharavile määratud endisest punkarist, kes on kaotanud fookuse. Teisitimõtleja osas Velikije Luki solist Ivo Uukkivi.