22. ja 23. juunil 2018 teist korda toimuval Haapsalu Jaanitulel paugutab tehnomuusika kuningas Lossihoovis ligi 100-tonnise valgus- ja helipargiga, kaasates suured LED-ekraanid ja ohtralt püroeffekte.

Scooteri jätkuvat suurt populaarsust kinnitas augustis toimunud artisti suur soolokontsert Tallinna Lauluväljakul. Tuhanded inimesed skandeerisid laulukaare all megastaari kuulsamaid hitte läbi 25 tegutsemisaasta.

Scooter on juba viimased 25 aastat olnud tantsumuusika suur staar ning andud välja 19 albumit, mida on saatnud suur müügi- ja raadioedu. Artist on loonud muusikat hardcore, hardstyle, jumpstyle, hands up, electro- ja trance-i vallas. Tehno- ja tantsumuusika legend on enim tuntud oma suurhittide “Fire”, “How Much is the Fish”, “Maria”, “4 am”, “Bora, Bora, Bora” ja “Hyper, Hyper” järgi.

Haapsalu Jaanituli 2018 toob Haapsalu Lossihoovi ka palju Eesti tippartiste — sellekohane programm on kinnitamisel.

Esimesed 500 festivali passi on alates 4. oktoobrist müügis ülisoodsa hinnaga 25 eurot kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Lisaks on saadaval ka VIP-pileteid ning nii neile kui tavapiletitele kehtib soodushind kuni 31. detsembrini.