Eneseimetlust poel Kanye kunagi varjanud ning oma viimase plaadiga kuulutas ta ennast juba sisuliselt jumalaks - plaadi nimi on "Yeezus" ja üks lugu laulab talle endale ülemlaulu sõnadega "I Am God" ehk "Mina olen jumal".

Nüüd käis mees BBC 1 Radios intervjuul ning sai hakkama järgmise pirniga, mis tal tulevikus kannul hakkab käima. Nimelt teatas mees, et on maailmas number üks rokkstaar, vahendab InTouchWeekly.

West rääkis, et teab, kuidas saavutada täiuslikkust, kuigi täius ei ole alati see, mida ta soovib - pigem ihkab ta "lüüa lõhe maasse ja luua uut helilist ja kultuurilist maastikku".

"Räpp on uus rokenroll! Oleme rokkstaarid ja mina olen neist kõigist kõige suurem. Olen number 1 rokkstaar planeedil," sõnas ta täie tõsidusega. Siin mehe egotripp ei lõppenud ning West lisas, et kui tema püüdlusi ja saavutusi kellegi omadega üldse kõrvutada saab, siis Michael Jacksoni omadegi. Kuigi ka viimase edestamine pole välistatud:
"Olen jõudnud punkti, kust edasi Jackson ei läinud. Olen jõudnud loomeinimese ja kuulsusena klaaslaeni." Siiski on ta sunnitud tunnustama räppar Jay Z-d, keda arvab olevat temast "realiseeritum".

"Te ei kujuta ette, kui frustreeritud ma olen! Mul on nii palju anda ja miljon inimest toovad mulle põhjuseid, miks ma neid teha ei saa," kurtis piinatud geenius.

Siinkohal oleks paslik tuua ära Westi aastatagune kapitalistlik-spirituaalne repliik intervjuust New York Times'ile: "Kunagi olen ma sellise ettevõtte omanik, mis on väärt miljardeid dollareid, sest mul on olemas vastused. Ma mõistan kultuuri. Mina olen kõige tuum." "