Signeerimisorgiale võtab Psychoterror kaasa oma äsjailmunud plaadi "Vaenalste aeg", Tõnu Trubetsky pistab kotti verivärske romaani ""Hukkunud alpinisti" hotelli müsteerium". Villu Tamme viskab pootshaagid aga peale J.M.K.E. tutikale tribüütkogumikule. Loomulikult võib iga pungisõber kaasa haarata plaate, fotosid, plakateid oma kogust ja üht-teist müüakse ka kohapeal. Plaaditurule on oodatud oma plaate ostma, müüma ja vahetama kõik melomaanid. Samuti on kohal on kümned plaadifirmad ja plaatide edasmüüjad.

„Plaaditurg” (ehk Plaadimägi, nagu seda kunagi nimetati) ei ole mingi enneolematu ettevõtmine, vaid muusikasõprade traditsiooniline kogunemisrituaal, mis leidis aset juba ammu enne taasiseseisvumist. Nagu J.M.K.E. liider ja laulja Villu Tamme omaaegsete plaadimäe aktsioonide kohta on öelnud: „Plaadimägi oli omal ajal sisuliselt igapühapäevane mäss kehtiva korra vastu. Kooskõlastamatu rahvakogunemine pluss Lääne muusikaga spekuleerimine!”

Plaaditurg toimub Von Krahli baaris iga kuu teisel pühapäeval. Algus vana hea tava kohaselt kell 13.00 ja lõpeb siis kui lõpeb. Sissepääs ja müügikoht kõigile tasuta.