2004. aastal Saksamaal alguse saanud võistlussarjas võtavad omavahel mõõtu kohalikud bändid eri riikides. Seni on oma kodumaal võistumängimistel osalenud maailmakuulsad Leningrad Cowboys, Clawfinger, Bloodhound Gang jt.

Rock Liiga eesmärgiks on võimaldada ansamblitel panna end proovile ja näidata oma oskusi. Selleks saavad nad oma käsutusse tipptasemel heli- ja lavatehnika ning toetava meeskonna. Võistlusi hindab professionaalidest moodustatud žürii. Oma hinnangu annab läbi kaasaelamise publik saalis.

Võistlus pakub parimatele kohalikele bändidele võimaluse astuda suure sammu lähemale oma unistustele.

Neli kontserti Eesti erinevates linnades pakuvad suurepärast võimalust ka publikule. Oma parimate kavadega astuvad ülesse paljude vanad tuttavad. Nende kõrval näeb esmakordselt suurel laval ka värskeid tegijaid. Nii mõnestki neist võib saada tulevane rokkstaar.

Jägermeister Rock Liiga 2010 peaauhinnaks on 50 000 krooni.

Konkursile demode saatmise tähtaeg on 28. märts 2010. Nende põhjal valib žürii välja 18 parimat bändi, kes asuvad võistlema Eesti parima bändi tiitli pärast Tallinnas, Tartus ja Pärnus eelvoorudes. Kuus parimat bändi selgitavad omavahel võitja finaalkontserdil maikuu lõpus Tallinnas klubis Rock Cafe.

Jägermeister Rock Liiga 2010 reeglitega saab tutvuda ning ennast võistlustele registreerida veebilehel.
Lisaks on Rada7 foorumis avatud Jägermeister Rock Liiga alamfoorum.