Päkapikudiskot piinlikuks nimetada on sama, kui tunda häbi ükskõik missuguse teise Eesti popnähtuse pärast, arvab Ann Õun ja paneb pingeritta hitiloojad Präänikute Maalt.

1. ONU BELLA
Emajõe ööbik, kes võttis päkapikudisko õpiku kätte ja luges selle tagurpidi läbi. Tulemuseks totaalne kämp, õrnalt sosistatud roppused, ja ilmselt ainus 90ndate päkapikudisko näide, mis säilib rahva mälus veel nii mõnestki suvest mõnegi suveni. Onu Bellat saab käsitleda vaid nähtusena, mitte lugudena. Ta on nii seksikas poiss.
Vaata Onu Bellat siit!

2. PUSH UP
Miss Tiss 1998 Margit Margusson & Co astuvad oma nahksaapas jalaga täpselt sellele samale kõrile, millel tallus veidi varem ka Tiiu oma nukukesega, aga siin on lustakas kahemõttelisus asendunud Saksa underground kabaree-pornoga, kus tehakse süsti ja klistiiri ilma werbung’ita. Kahe ületuunitud Tom of Finlandi stiilis taustalaulja ees tegid põhiliselt ilma muidugi 34DD eriefektid. Parimad lood? „Dr Noormann”, „Seksikas mänguasi”, „Ämblikmees”. Valige oma ravim.

3. 2 QUICK START — „Kingitus” (House Mix)
Eesti suurimast piparkoogivabrikust tuli hitte kilode kaupa, aga meelde jääb ehk neist see kogemata varase klaverihaussiga ristatud kesktee-reggae, mille puhul oleks patt kasutada muud omadussõna peale „hea”. Kingitus meile kõigile.
Vaata 2 Quick Starti siit!

4. TIIU — „Nukuke”
Kui keegi suudab öelda täpselt, millest see lugu räägib, siis Muusa postkast ootab, aken avali. Millest aga aru ei saadud, see tekitas palju erinevaid versioone, millest omakorda pooled võiks ära tuua selle ajakirja öises täiskasvanute väljaandes. Lugu on sama süüdimatult naiivne kui sõnadki. Vist.

5. NOISY NATION — „Shake Da Body”
„Miami Vice” meets „Chicken Run”. Palja kõhuga mehed valge auto kapotil tegemas kätega liigutusi, nagu tahaks lendu tõusta. Pilt pildiks, aga lugu konkureeris edukalt varase vabariigi parima tantsuloo tiitlile, tõstes ilmselt ka nime Artur nimede edetabelis palju kõrgemale kohale kui enne.

Jammi-jammi!

Ülejäänud päkapikudisko top kümnesse pääsenud artistid leiad Muusast nr 3. Eelmised Muusa numbrid on müügil Tallinnas kaupluses Nu Nordik ja Tartus kaupluses Pits.

value="http://www.youtube.com/v/DqzwwlifxKY">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/DqzwwlifxKY"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">