Taukar on väga rahul, et tal õnnestub just Inesega 25. jaanuari õhtul lava jagada. "Lisaks sellele, et Ines on üks Eesti säravaimaid naislauljaid, on ta ka kahtlemata üks parimatest saatejuhtidest, kes Muusikaauhindadel kunagi olnud," ütles Taukar.

Eda-Ines Etti on kindel, et ühiselt galat juhtides saab neil olema meeleolukalt töine õhtu. "Usun, et võin otsesaate ootamatutes kriisiolukordades Karl-Erikule toetuda," ütles Ines.

Ines ja Karl-Erik Taukar on mõlemad säranud Eesti Muusikaauhindade laval varem nii õhtujuhtidena kui esinejatena, samuti on nad mõlemad võitnud kaks korda ühe ihaldatuima auhinna - Aasta nais- või meesartisti. Inesel õnnestus tiitel koju viia aastatel 2000 ja 2005 ning Taukaril 2015 ja 2017.

Taukar tunnistab, et oma nime kuulmine väljahõigatuna Eesti Muusikaauhindade galal on alati olnud omaette sündmus ning tunnustus tehtud töö eest. Inese sõnul annab igasugune tähelepanuavaldus ja esiletõstmine artistile hoogu edasi pürgida, niiet muusikaauhindade tähtsust alahinnata ei saa.

Mõlema artisti jaoks on tegemist siinse muusikaelu suursündmusega. "Seda jälgivad pingsalt nii muusikud ise, muusikahuvilised melomaanid kui ka muusikalembene publik," on Taukar veendunud.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala toimub Saku Suurhallis 25. jaanuaril. Esinejatest on juba väljakuulutatud Trad.Attack! ja Liis Lemsalu, kuid nimekiri täieneb pidevalt ning järgmised artistid tehakse peagi teatavaks.