“Mul on heameel, et albumikujundus on taas ellu äratatud ja olen rõõmuga kaasa löömas,” ütles žürii kokku pannud Olav Osolin. “Žürii liikmed on eri valdkondadest, puutunud kokku nii muusika kui disainiga – mitmed õpetavad oma eriala Eestis ja välisriikides,” lisas Osolin.

“Saak ise on kirju ja peegeldabki meie kirjut praegust muusikapilti. Reklaamiinimesena usun, et hea ümbris tõstab kindlasti plaadi vastu huvi ja on seega oluline ka plaadi sisu reklaamimisel. Tundub, et vahepealsete aastatega on muusika kujunduspilt rikkalikumaks muutunud ning tööd väga eripalgelised,” mainis Olav Osolin.

Aasta Albumikujunduse kategoorias kandideeris üle 150 muusikaalbumi. Eesti Rahvusraamatukogu muusikasaalis eile õhtul toimunud žürii töös osales üheksa spetsialisti. Aasta Albumikujunduse žüriisse kuulusid Herkki-Erich Merila, Marko Mäetamm, Siim Nestor, Rainer Olbri, Olav Osolin, Jan Tomson, Kalle Toompere, Ivar Sakk ja Helene Vetik.

Eesti Muusikaauhindade võitjad pärjatakse 30. jaanuaril 2014 Nokia Kontserdimajas. Auhinnatseremooniast teeb otseülekande TV3. Eesti Muusikaauhinnad 2014 käivitab Jägermeister.

Valik on kirju!