Ansambel Sõpruse Puiestee alustas aktiivset tegevust 2002. aastal Tallinnas. Samal aastal tõusis kollektiiv looga “1905” eesti muusika edetabelite tippu ja püsis seal aasta, pälvides ka erinevaid kohalikke muusikaauhindu ja tunnistati ETV saatesarja “7 vaprat” läbi aegade parimaks looks.

2003. aastal ilmus ansamblil esimene kauamängiv, debüütalbum “Mustale merele”. Lood sel albumil räägivad erinevatest ajastutest ja inimestest ja on ka oma muusikaliselt stiililt seinast-seina, küsides “Mis on elu, miks me elame ja miks me armastame”.

Kaunite kõlade ja lummavate tekstidega introvertseks peetav ansambel esitab oma lugudes kuulajale küsimusi: “Kes ma olen”, “Miks ma olen”, “Miks me oleme” ja “Miks oled mu kõrval”. Uudishimu ja teadasaamine on bändi üks kreedodest.

Ansambel Dead Furies sündis siirast austusest garage-rock'i, pungi ja rock’n’roll muusika vastu. Lahutamatu trio koosneb Ardo Fury — vokaal ja gitarr, bassil Robert Fury ja Eerik Fury trummidel. Kui lugeja küsib, et kas nad on vennad, siis ansambli vastus on “jah!”

The Queen Of Spades on noor ja vihane psühhedeelse blues-rocki trio, mis tuli kokku alles 2015 aasta alguses. Alates pehmetest ja keelitavatest bluusikäikudest kuni kitarriroki riffideni on ansambel psühhedeelse hingega bluusiseiklus, kus võimendid keeratakse lausa üheteistkümne peale. Kitarr ja vokaal Oskar Malleus, basskitarril Riho Tähemaa ja trummidel Uku Varul.

Plaadimuusikat mängib ansamblite kontserdite vahele DJ Steve Vanoni.

Pilet kohapealt 10€, uksed kell 21.00. Esimene live algab kell 22.00. Lisainfo kontserdi Facebooki lehel.