Ansambel Bombillaz eestvedamisel toimuval kontserdil saab kuulda mitmeid kodumaiseid tippartiste. Nepali toetuseks laulavad Bombillaz, Siiri Sisask, Kristiina Ehin, Silver Sepp, Brian Melvin ja paljud teised.

Triinu Tamm suundub selle aasta suvel GLEN vabatahtlikuna Nepali ja vastutab annetuste kohaletoimetamise ning kasutamise eest. Triinu tööks Kevin Rohan Memorial Eco Foundation’is (KRMEF) oli plaanitud isemajandava ökoküla arendamine, kuid seoses riiki tabanud maavärinatelainega, on fookus veidi muutunud.

“Lisaks ökoküla teemasele hakkan tegelema kõikvõimaliku vajamineva abi andmisega kannatanutele, muu hulgas õpetame rajama maavärinakindlaid maju. Sageli räägime maailma päästmisest, kuid hoopis inimesed siin planeedil vajavad päästmist. Eriti kurb on olukord siis, kui looduskatastroofid tabavad juba niigi raskustes olevaid piirkondi,” selgitas Triinu Tamm.

Ansambli Bombillaz trummar Arno Kalbuse sõnul täieneb esinejate nimekiri pidevalt. “Kontserdi peamine eesmärk on muidugi annetusi koguda, et aidata Nepali inimestel enda kodud üles ehitada. Lisaks näitavad kõik esinejad ka toetust Nepali inimestele. See võib tunduda vähetähtis, aga rasketel hetkedel on moraalne tugi vahel sama oluline kui rahaline.”

Kontserdi tulud kantakse MTÜ Arengukoostöö Ümarlaua vahendusel sihtorganisatsioonile Kevin Rohan Memorial Eco Foundation (KRMEF). Nepalis on korduvate maavärinate tõttu kaotanud elu üle 8000 inimese, peavarju kaotanute arv on ulatumas sadadesse tuhandetesse. Nepali pealinnast Kathmandust mõnekümne kilomeetri kaugusel asuvas Khahare linnakeses on katastroofi tagajärjel purunenud üle 500 maja.

Kontserdi pileteid on õige pea võimalik osta niii Piletilevist kui enne kontserti Teletornist. Kõigil headel inimestel on juba praegu võimalik teha annetus MTÜ Arengukoostöö Ümarlaud arveldusarvele EE791010220114785010 märksõnaga “Nepal”.