„There’s no business like show business,“ kirjutas Irwin Berlin oma surematu laulutekstirea juba möödunud sajandi neljakümnendatel. Kes meist poleks käinud Von Krahlis kontsertpidudel, nautinud põnevaid bände või tantsinud sõpradega maitseka DJ muusikavaliku saatel ning ärganud hommikul kaasaegsest kultuurist kirgastunult? Ole sa noor bändimees või üksiküritaja, sokke jalast rokkivaid bände ja staarigeeniga üksikesinejaid on otsitud juba küllaga ja leitud omajagu. On aeg liikuda järgmisele tasandile ning hakata otsima tulevasi muusikaelu korraldajaid.

2011. aastast aset leidnud MIMO õpitubade raames on seni lahatud bändi kui üksuse toimemehhanisme ning muusiku argipäeva, käsitletud demosalvestuse vormistamist jne. Seekord on fookuses muusikaelu korraldajad-niiditõmbajad. MiMoja Von Krahl kuulutavad välja konkurss-koolituse noortele kontserdikorraldajale. Tegemist on ainulaadse võimalusega saada näpunäiteid kogenult tegijatelt ning neid koheselt katsetada. Rääkimata esimesest sammuks oma kontaktivõrgustiku loomisel. Et bluus mistahel aastaajal hinge seda närima ei poeks, tuleb korraldada üks korralik bändipidu.

Et korraldajakoolitusest osa saada, anna end üksi või oma bändiga ajavahemikus 11.04-4.05.2013 MiMo kodulehel www.mimo.vonkrahl.ee üles, kirjuta mida, kuidas ja kellega tahad korraldada ning jää ootele. Asjatundjatest koosnev žürii valib välja 30 bändi ja 8 korraldajat, kellest MiMo veebis toimuva rahvahääletuse järel jääb järgi pool. Nendega võtame peatükk peatüki haaval läbi peokorralduse ning kultuuritööstuse põhitõed ja loosime, kes korraldab esimesena ettenähtud ajaga laheda peo Von Krahlis.

Igal peol jälgivad Von Krahli ja MiMo esindajad, tunnustatud talendikütid ja kogenud helitehnikud toimuvat, andes oma hinnangu nii esinevatele bändidele . Nelja peo järel selgub kaks parimat korraldajat ning neli kõige ägedamat bändi. Ja edasi sõltub juba võitjatest. Kui korraldamine meeldis, siis tere tulemast Von Krahli residentkorraldajate nagu Bashment, Mutant Disco, Fuzz, Featuring: või lausa suurfestivali Tallinn Music Week ridadesse.

Registreerumine MIMO bändikoolitusele algab täna projekti kodulehel www.mimo.vonkrahl.ee. Koolitus on kõigile 16.-26. aastastele MiMo konkursil registreerunud muusikahuvilistele tasuta