Modern Vampires on tänaseks saanud väga sooja vastuvõtu osaliseks nii Eestis kui välismaal. Näiteks mängisid EP-d oma BBC Radio1 saadetes ülipopulaarne saatejuht Annie Mac, kelle lemmiklooks sai Flute Thing, ja Dj ning produtsent B.Traits. Bert On Beats on viimaste aastate jooksul üks enimmängitumaid Eesti tantsumuusika artiste BBC-s.

Oma toetust on näidanud veel Crookers, Steve Aoki, Aquasky, Dj Craze jt. Maksimumpunktid andis EP-le ka Õhtulehe muusikablogi: “Sedavärki bassiplahvatust nagu DJ ja produtsendi Bert On Beatsi vastküpsetatud EP Modern Vampires, siinsel muusikaväljal veel tajutud pole.”

Modern Vampires toob kuulajani kolm vägevat madalsagedustel mürtsuvat tantsuträkki, mis peegeldavad ehedat Trouble&Bass stiili. “Lugu Modern Vampires on meie dj settides figureerinud juba mitmeid kuid – unistav, DJ-sõbralik algus läheb üle pulbitsevaks tantsurütmiks ning leiab oma lõpu raskete löökide sügavuses. Süütu pealkirjaga Flute Thing on hullumeelne segu raskemeelsetest ning samas rõõmustavatest toonidest ning EP viimane lugu, Get Your Freak On, ühendab endas troopilised löökpillid, teravad süntesaatorihelid.

Selle aasta detsembris on ilmumas ka Trouble&Bass leibeli kollaboratsioonide kogumik, kus võib kuulda Bert On Beats’i koostööd New Jersey produtsendi Dj Sliink’iga.

Heidy Purga: “Bert On Beats on oma EP-ga 100% ekstreemsel tõusulainel! Ilmselt on ta üks väheseid, kes on suutnud bassimuusika samal ajal mänglevaks, süütuks, meelitavaks, ilusaks ja ohtlikuks ning ekstaatiliseks keerata.
Jõuliste bassikäikude juurde on miksitud pehmeid filmilikke ja unelevaid sämpleid. See on nagu õhusõit lainelaual üle Sahara, Mayade templite, üle lopsaka iidse India ja lõputu ookeani. Puhas ilu!”


Scottie B: “WOW!”

DJ Craze: “Feeling this release... good shit T&B!”

Ringo Ringvee (Bashment): “Minu meelest väga hea. Kõik kolm pala on väga konkreetsed. Ning Flute Thing lugu iseloomustab minu meelest seda, mida võiks tänapäeval nimetada mitte enam mõistega "global bass" või "tropical bass" või "world bass", vaid hoopis "glocal bass", kus tuleb sisse mingi spetsiifiline lokaalne element. "Global+Local", see on minu meelest selle EP võtmesõnaks. Väga hea tulemus.”

Marco Del Horno (RinseFM): “DOPE!”

Leslie Da Bass: “Nuclear Bass, Killer Breaks, Dropping Bombs, Uplifting Blast... B is BOB and BOB is THE Business. Giving some fire. Again!”

DJ S.I.N: "Modern Vampires EP is one of the best works from my mate Bert On Beats. Specially the main title track is the one for me, catchy intro with epic "The Terminator" drop followed by jumpy bass and beats. Definitely works in the club! Keep up the good work!"

K-SEIN (GRIND): “Bert on Beats'i looming on on kõige paremas mõttes oma väga erilise näoga. Paar nädalat tagasi sõitsin suure lumetormiga Tartu poole umbes 15 km/h, mil kuulsin esimest korda raadiost lugu "Modern Vampires", Autos läks lahti korralik headbangimine ja s*tt ilm oli ununenud! Kindlasti selle aasta Eesti vägevaim bassimuusika EP, mis tõmbab nii meestel kui ka naistel sääremarjad pingule!”

Crookers: “Supporting!”

Sinden: “Shit’s sick!”

Steve Aoki: “Supporting!”

DJ 33-45 (WEFT 90.1 FM): “Flute Thing is the bomb track! Really interesting sound that stands out among all the garbage “Bass Music” tracks going around these days.”

Meelis Meri (Rulers Of The Deep): “Meeldib! Väga!”

Tittsworth: “Perfect!”

Udachi: “Probably my favorite T&B release as of late. Modern Vampires is a killer opening track. Flute Thing and Get Your Freak On are the perfect accompaniment to this high energy EP. More of this plaz!”